PREMIER! Vajon a Kingfishers tagjai rossz útra tévedtek? (KLIP)

Második klipjükben egy különös világba csöppennek az ipolysági Jégmadarak. Benko Reinold Krisztián énekes, Dräxler Balázs gitáros, Molnár Ákos dobos, Nagy Bálint gitáros, Tauber Krisztián basszusgitáros ezúttal egy időutazásra invitálnak minket.

Egyre jobban pörögnek az események a Kingfishers körül. Az évet a PetőfiTV-ben kezdték, Balla Igor és csapata a FelHang című műsorban látta őket vendégül, bejutottak a #Hashtag KN fesztiválra is és koncertet adtak többek közt a Gombaszögi Nyári Táborban is. „Jó érzés lenne még többet koncertezni a srácokkal. Heti szinten próbálunk, írjuk az új dalokat. Mi nagyon élvezzük, de bárcsak még több figyelmet kapnának” – kezdte Nagy Bálint gitáros.

 

Kingfishers

 

Ahogy már korábban nyilatkozták portálunknak, az Időutazó dalukhoz készült klipben retró feelinget szeretnénk, régi cuccokkal, retró autóval. És ezt most meg is valósították. „Az utolsó kiegészítő ruhadarabig, a gitárok, az apró berendezések, minden retro volt. Köszönet a támogatóknak, akik a kellékeket kölcsönözték nekünk. ” - mondta Bálint.

A dal egy Ipoly-takarítás után született meg. „Az alapot Balu, a gitáros hozta és zenekarral közösen öntöttük a jelenlegi formába. A szöveget ismét én írtam, Villant Gábor közreműködésével. A dal azoknak szol, »akik megváltoztatnák a jövőt«.” - tette hozzá a zenekarvezető.

 

Kingfishers

 

A klipet Csáky Mátyás rendezte és rögzítette, aki ezúttal egy ma már kevésbé szokványos képarányt választott a videónak, és jól tette. A srácokon kívül a balassagyarmati Vitalitás SE egykori táncosai is láthatók a felvételeken.

A Kingfishers tagjai is szívesen utaznának a jövőbe, „oda, amikor még mindenhol élőzene szólt” – árulta el Benko Reinold Krisztián énekes. „De bárhova is sodorjon minket a szél, azt szeretném látni, hogy ezek a srácok zenélnek velem még X év múlva is.”

 

Kingfishers

 

Most viszont nézzük meg, hogyan mutatnak retró környezetben a melodikus-metált toló fiatalok.

 

 

Nem ért véget még a nyár, így velük is több helyszínen találkozhatunk. Augusztus 25-én Ipolyságon a Jóvilágvan és az Aurevoir társaságában, 26-án a Dél-Komáromban a Fenyves Feszten, 27én Veszprémben, szeptember elsején Nagyölveden. És ott lesznek a 9. Szlovákiai Magyar Könnyűzenei Szemlén is.

„A munka nem áll meg. Augusztusban folytatjuk Vanek Gábor stúdiójában a dalok felvételét, készül egy 5 dalos kislemez. Szeptember első hetében pedig Szeredre költözünk át, ahol a Randal Stúdióban fejezünk be egy másik kislemezt, melyről már a Jégvirág és a Kócos árnyék meg is jelent.” - zárta a beszélgetést Reini.

EZ, ATEMPO.sk