Zámbó Jimmy klipjét is ott forgatták - egy fohász Peter Srámek újdonsága (+KLIP)

Meghökkentő helyszínen forgott klippel kedveskedik az ünnepekre a vágsellyei Peter Srámek. Az előadó koncertjeinek kötelező darabja a „Szeress Istenem”, amelynek videófelvételéhez méltó környezetet éppen abban a templomban talált, amelyet évtizedekkel ezelőtt Zámbó Jimmy is meglátogatott egy akkori nagy, gigaslágere kapcsán.

A Király sorozat sikere után új dalokat várnak tőlem – Exkluzív Peter Šrámek-interjú

„A Király” sorozat filmzenei album egyik legmeghittebb szerzeményéhez készült egy csodálatosan fényképezett videóklip. Peter Srámek mintha tényleg Zámbó Jimmy egy reinkarnációja lenne, hiszen nemcsak muzikalitása és zenei érdeklődése, de a hittel kapcsolatos látásmódja is hasonlít a néhai királyéhoz – kár, hogy nem volt sosem lehetőségük találkozni. A szlovák származású művész - csakúgy mint Jimmy - istenhívő és elmondása szerint tehetségét egy magasabb rend segítségével kaphatta. 

Egy albumnyi Zámbó Jimmy utalás került Peter Srámek dalába – itt a Forog a film A Királyból (KLIP)

Ki vagyok én? - énekli a Zámbó Jimmy film új dalában Peter Srámek (KLIP)

Először láthatjuk képernyőn A Király sorozat valódi énekesét, a vágsellyei Peter Srameket (KLIP)

 Zámbó Jimmy egykori szerelme, Háfra Mari szerepel Peter Srámek új klipjében – Úgy hittem, túl vagyok rajtad (A Király filmzene)

Peter Srámeket a bárzene emblémája, Fűzy Gábor kíséri új klipjében – itt a Részegen a legjózanabb (A Király filmzene)

Mindenszentek után és a karácsonyi ünnepek közeledtével az emberek egy olyan lelkiállapotba kerülnek, amellyel mennyei gondviselőjükhöz is közelebb érezhetik magukat. Így ebben az időszakban a „Szeress Istenem” Peter rendezvényein is kulcsdal, a nézők pedig abszolút követelik a fellépéseken. A szerzemény félreérthetetlenül egy fohász és ezt Peter nehezen tudja könnyek nélkül elénekelni.

Bizonyára sokaknak feltűnik majd a nagy csavar, hogy a most elkészült, új videóklipet abban a fóti templomban rögzítették, mint az évtizedekkel ezelőtti, „Nézz le rám, ó Istenem!” Zámbó Jimmy-klipet. A külső, forgatási helyszín, noha egy végtelen sivatagnak tűnhet, bizony mégsem a Szaharán, hanem itthon, egy homokbánya területén volt.

 

 

A zeneszerző, Csicsák Norbert, aki egyben a 2024. február 11-én a Budapest Kongresszusi Központban megrendezésre kerülő, Peter Srámek élő nagykoncertjének rendezője és különleges hangszereléssel készül – ráadásul az eredeti Zámbó Jimmy Band fogja kísérni a koncert során felcsendülő Jimmy-dalokat Jankai Béla vezetésével.

„Jó úton járok” – fergeteges Peter Srámek koncert A Király dalaival Érsekújvárban (FOTÓK)

ATEMPO.sk
Fotó: Kovács Kinga