A szeretet dala – Karácsonykor jelent meg Vadkerti Imre új klipje (VIDEÓ)

Saját karácsonyi dalt még nem énekelt Vadkerti Imre énekes, gitáros, a Kormorán együttes tagja. Néhány évvel A három királyok formáció Áldott éj című száma után, most itt A szeretet dala, amelyet Szabó Leslie dalszerző jegyez.

Fehér Gábor, a Cotton Club Singers énekese volt a vokalista, gitáron Sipeki Zoltán működött közre. Ez a dal lesz készülő, Létkaland című lemezem bónusz dala” – árulta el Vadkerti Imre.

 

Vadkerti Imre

 

Megtudtuk, a videoklip helyszíne a Zirc melletti Porván található Szépalma Hotel és Ménesbirtok volt. „A kiválasztásában Veinperlné Kovács Andrea, Porva község polgármester asszonya volt a segítségemre. Meghívott énekelni gyönyörű bakonyi falujukba, onnan a kapcsolat.

A klip forgatásán sokat segített Bence fiam, aki nagyszerűen hegedül. Kovács Koppány volt az operatőr és a vágó. Amikor a karácsonyi dalról beszélgettünk, elmondta, magának forgatott már klipet, boldogan vállalta A szeretet dalát is”

– tudatta az énekes, aki Nagymácsédon, Encsen, Szepsiben és Inámban lépett fel adventkor Dezsi György és Kovács Koppány társaságában, A háromkirályok formációval.

Áldott éj - A három királyok újévi koncertjén jártunk (+FOTÓK)

„A szeretet dala nem hangzott el. Az eredeti címe ››Ünnepen innen és túl‹‹ lett volna, ahogy a dalszövegben szerepel, mert a szeretet az ünnepen túl is legyen szeretet, és nagyon fontos a béke” – véli Vadkerti Imre, aki reméli, első saját karácsonyi dala megmarad az emberekben.

 

 

Bárány János, ATEMPO.sk
Fotó: Stefankovics József (Jakó), Naszradi András