A vonatos utazások és a nyár himnuszát szállította le Volosinovszky György színész és a BELMONDO (+KLIP)

Novemberben jelent meg a Belmondo legújabb albuma Királyok kutyái címmel, amelyen az utóbbi két-három év Czutor szerzeményeit és négy vadonatúj dalt hallhat a nagyérdemű.

A kilenc számot tartalmazó, Music Fashion kiadó gondozta lemezen Zoliék többek között Petőfi születésének 200 éves évfordulója előtt tisztelegtek, de két zenei kollaborációval is felrázták ezt a színes, sokrétű zenei anyagot. A banda új klipje éppen egy ilyen szerzeményhez forgott. A fákról a formád jut eszembe energikus, életigenlő tracket ugyanis Volosinovszky György színésszel közösen álmodták meg, készítették el.

„A tavalyi dalszerzőtáborban, az Artisjus Songwriting Camp-ben ismertem meg Volosinovszky Györgyöt, aki dalszövegíróként jelentkezett ide. Nagyon-nagyon gyorsan kiszaladt belőlünk ez a zene, a dallam, valamint a szöveg is. VOLO hihetetlen tehetség, villámgyorsan, elképesztő hévvel képes elkapni a fonalat.” – árulta el Zoli. A fákról a formád jut eszembe érdekessége, hogy vokál fronton Zoli felesége, Czutor-Kilián Zsani erősíti.

A számhoz egy sztorival rendelkező kisfilm forgott a Vagon étteremben László Dorina rendezésével, a Dorinka Studio jóvoltából. A klipet az NKA támogatta.

 

 

Czutor Zoltánt fiatal kora óta elválaszthatatlan kapcsolat fűzi a zenéléshez, a dalíráshoz. Mindössze 13 éves volt, amikor megalapította a Nyers zenekart, amely egészen 2005-ig volt aktív. Ezt követően álmodta meg a rock, a beat jegyekkel építkező Belmondo-t.

Volosinovszky Györgyöt sokan a Jóban Rosszban, valamint a Barátok Közt ikonikus tévés sorozatokból ismerhetik, de van egy színitanodája is River Studio néven, valamint saját podcast sorozatot épít Arccal a csúcsra címmel.

 

ATEMPO.sk