Kristóf Áron képviseli Felvidéket a Fölszállott a pávában - szurkoljunk és szavazzunk

Pénteken este jön a Fölszállott a páva népzenei és néptáncos tehetségkutató első középdöntője. Felvidéket a dernői Kristóf Áron szóló táncos képviseli, aki az első elődöntőből jutott tovább.

A 12 éves felvidéki srác néptáncos családból származik, két éves kora óta táncol, és emellett hegedül is. Édesanyja szerint bármit képes lesz elérni az életben, hiszen nagyon céltudatos és kitartó fiú. Vágya, hogy egyszer hivatásos táncossá váljon, ezért a Pávát nagy lehetőségnek tartja a tapasztalatszerzésre és tanulásra

“Itt nálunk ilyen tájszólással beszélnek. Nagy büszkeség, meg kell őriznünk.” - mondja Áron kisfilmjében.

 

 

Az elődöntőben Az én lábam kijárja címmel bogártelki legényest táncolt. Az előadás különlegessége volt, hogy hegedűvel kezdte a produkciót, amelyben a tornaljai Parapács zenekar működött közre (akik idén a műsor házi zenészei).

 

 

Pénteken, 2019. december 6-án 19.30-tól a Duna Televízió adásában újra színpadra áll és gömöri botolót valamint verbunkot fog táncolni - tudtuk meg édesanyjától, Icso Valériától, a Borostyán Néptáncműhely vezetőjétől (ahol Áron is táncol).

És most már a nézők szavazataira is szükség van, hisz a voksokkal továbbjuttathatnak valakit a mezőnyből.

Szavazni az élő adás alatt 19:30-21:45 között van lehetőség SMS-ben, vagy a MédiaKlikk Plusz applikációval. Az alapdíjas +36 20 4422 999, +36 30 4422 999, +36 70 4422 999 telefonszámok egyikére legfeljebb 20 üzenet küldhető s versenyző kódjával. A mobilalkalmazáson keresztül A szavazás elindítása után, a szavazás lezárásáig 5 percenként tudnak szavazni, összességében 20x.

Kristóf Áron kódja a 05.

Támogassuk szavazatainkkal és szurkoljunk a Fölszállott a páva idei egyetlen felvidéki versenyzőjének!

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk
Fotó: Fölszállott a páva