Indul a Kiscsillag nyári lemezbemutató villámturnéja

Nyolcállomásos országos turnéra indul a Kiscsillag, hogy pótolják a Tompa kések című lemez tavasszal elmaradt bemutatóit.

A zenekar tavasszal jelentette meg hatodik stúdióanyagát, ám a járványhelyzet miatt mind a budapesti lemezbemutatót, mind az országos koncertkörutat el kellett halasztani. A Kiscsillag a karanténidőszakban két klipet készített.

Új lemez és karanténklip a 15 éves Kiscsillag zenekartól + egy mese

Lovasi András és társai nyolc városba viszik el az új számokat és régebbi Kiscsillag-kedvenceket. A Kiscsillag június 26-án a tatabányai Roxxy-ban, 27-én a szombathelyi Végállomás Klubban, július 3-án a gödöllői Trafóban, 4-én a dunabogdányi Kultparton, 10-én az esztergomi Sportalshow-ban szabadtéren, 11-én a győri Bridge Gardenben, 24-én a büki MSK Atriumban, 25-én pedig a miskolci Helynekemben ad koncertet.

"Az album tele van olyan dalokkal, amelyek a termekbe, klubokba valók, igazi koncertdalok. A tavaszra is nagy lelkesedéssel készültünk, de a várakozás ezt még inkább fokozta, úgyhogy eldöntöttük: ahogy lehet, indulunk. Jó lesz végre újra azt csinálni, amit a legjobban szeretünk" – mondta Lovasi András.

 

 

Az idén 15 éves Kiscsillagban Lovasi András (ének, gitár), Leskovics Gábor (gitár, vokál), Szesztay Dávid (gitár, billentyűs hangszerek, vokál), Erős Márton (basszusgitár) és Bajkai Ferenc (dob, ütőhangszerek) játszik. A csapat a 15. születésnapi koncertet október 1-jére a Budapest Parkba tervezi.

A 2005 óta létező Kiscsillag korábbi stúdiólemezei: Greatest Hits Vol. 1 (2006), Örökre szívembe zártalak (2009), Néniket a bácsiknak! (2011), Szeles (2014), Semmi konferencia (2017).

ATEMPO.sk / MTI