Harmadik lett Tatabányán a HoryZone – Többet voltak autóban, mint színpadon

Újabb sikert ért el a krasznahorkaváraljai HoryZone együttes! Bakoš Orbán Attila dobos, Baffy Anna gitáros, vokálos, Gubala Nicolet énekes, Uličná Lucia basszusgitáros vokálos a múlt héten, szombaton, Tatabányán, a Peron Music Tehetségkutatón vettek részt és harmadikok lettek.

Számos különdíjat, egyebek mellett hangszervásárlási utalványt, zenekarfotózást, zenekari póló nyomtatását, a Művészetek Völgyébe szóló fellépési lehetőséget is hazavittek a szeptember 17-én tartott tehetségkutatóról. A szeptember elsején Vásárúton rendezett 8. Szlovákiai Magyar Könnyűzenei Szemlén nyerte a tatabányai részvételi lehetőséget a kelet-szlovákiai zenekar, amelynek e hétvégén két koncertje is lesz.

Nem Hápi Kacsa Show volt! – Sütipartival ért véget a 8. Szlovákiai Magyar Könnyűzenei Szemle (+FOTÓK)

„Három számot játszottunk Tatabányán, a Vihar, a Virginia és a Rólad című dalokat” – mesélte Bakoš Orbán Attila„Reggel hét órakor indultunk Tatabányára, még aznap színpadra álltunk, az eredményhirdetés után pedig indultunk is haza. Többet voltunk úton, mint színpadon” – tette hozzá.

 

HoryZone

 

Sajnálják, hogy nem tudták meghallgatni az előttük fellépő előadókat a reggel kilenc órakor kezdődött tehetségkutatón. Egy kicsit izgultak is, lehet-e esélyük helyezést elérni. Némi csúszás is volt a programban, a HoryZone 15 perces beállás után, késő délután negyed hatkor lépett a közönség és a négytagú bíráló bizottság elé.

„A zsűri tagjai főleg a dalszövegeinket bírálták. Örültünk, hogy kritikai hangot is megütöttek, nemcsak azt mondták, hogy szépek és ügyesek vagytok meg jól zenéltek, hanem végre bírálatot is megfogalmaztak” – jegyezte meg a dobos.

 

HoryZone

 

A HoryZone tagjai hazafelé az autóban ünnepelték meg újabb sikerüket, ám hamarosan a közönség is találkozhat velük. A hétvégén két koncert vár rájuk. Szeptember 24-én, szombaton Debrődön, a focipályán, másnap pedig Rozsnyón, a Csemadok rendezvényén lépnek fel.

„Még az idén szeretnénk stúdióba vonulni, valamint a Vásárúton és Tatabányán nyert további különdíjainkat is felhasználni” – jelezte Bakoš Orbán Attila.

Bárány János, ATEMPO.sk
Fotó: Cserteg István