AWS, Magor és ZeroDay koncert Dunaszerdahelyen

AWS, Magor és ZeroDay koncert Dunaszerdahelyen

2017. november 24-én, pénteken az AWS és a Magor zenekar ad koncertet a dunaszerdahelyi Soul Hunter Music Clubban. Kapunyitás 20.00 órakor. Vendég a ZeroDay zenekar. Belépő 5 euró. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

Az AWS egy magyar alternatív rock-metal, post-hardcore zenekar, amit 2006 nyarán alapított Brucker Bence, Kökényes Dániel, Siklósi Örs és Veress Áron. Zenéjüket a sokszínűség, az erőteljes előadásmód, a hirtelen váltások jellemzik, ami felhasználja a metal, a pszichedelikus rock, az alternatív és post-rock stílusjegyeit. Eddigi működésük során három kislemezt, két nagylemezt, és négy videoklipet adtak ki.

A jászberényi Magor zenekar első koncertjét 2007. december 1-jén adta, a zenekar születésének ezt a dátumot tartják. Tagjai Speck Roland (ének), Mile Gyula (gitár), Kátai Roland (gitár) és Inges Zoltán (basszus gitár, ének). A Magor megalakulása óta számos saját- és fesztiválkoncertet játszott, és szívesen mutatta meg magát ismertebb csapatok előzenekaraként, vendégeként is. Zenéjükre a tiszta ének, üvöltés, fogós ikergitár témák és súlyos riffek jellemzők.

ATEMPO.sk