“Az arcomat a fénybe fordítom…” - Zalatnay Sarolta jubileumi nagykoncertje Budapesten

“Az arcomat a fénybe fordítom…” - Zalatnay Sarolta jubileumi nagykoncertje Budapesten

2018. február 5-én, hétfőn 19.00 órai kezdettel jubileumi nagykoncertet ad Zalatnai Sarolta “Az arcomat a fénybe fordítom… - Édesanyám emlékére” címmel a budapesti Erkel Színházban. A résztvevők átélhetik az elmúlt 54 év legnagyobb slágereit. Belépő 4900, 6900, 8900 és 11900 forint. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

Zalatnay Sarolta, azaz Cini, magyar énekesnő, előadóművész, írónő, állatvédő, aki 18 nagylemezzel és kb. 50 kislemezzel büszkélkedhet. Az általa elénekelt közel 500 dal közül jelentek meg például: angolul, spanyolul, olaszul, németül, sőt még oroszul is. 6 mozifilmben szerepelt. 11 könyvet írt, amelyek több mint egy millió példányban fogytak el. Nem utolsó sorban állatvédőként is tevékenykedik. Külsejével divatot teremtett, hiszen ő hordott először miniszoknyát és csizmát, valamint a jellegzetes frufrus frizurát.

Pályafutása még 1966-ban kezdődött, amikor a Magyar Televízió Táncdalfesztiválján második helyezést ért el a Hol jár az eszem című dallal, majd 1967-ben megnyerte a Nem várok holnapig című számmal, amit az Omega együttes kísért.

 

A koncert vendégei

Koós János
Varga Miklós
Takáts Tamás
Dévényi Tibor

Monarchia Szimfonikus zenekar
Muck Ferenc
Elek István

Kísérő zenekar

Reflex zenekar

Vokál

Péter Barbara
Óvári Éva
Kabelács Rita

ATEMPO.sk