Swing! - koncert Vastag Tamással Győrben

Swing! - koncert Vastag Tamással Győrben

2018. február 18-án, vasárnap 17.00 órától Swing! címmel Vastag Tamás látványos showjára kerül sor a Győri Nemzeti Színházban. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

Vastag Tamás rajong a swing és a jazz műfajáért, nemcsak gyermekkorának karácsonyait határozták meg Frank Sinatra örökzöldjei, de énekesi pályafutását is végigkísérik. A mostani bemutatkozás gondolata már régóta érlelődött a színész-énekesben, akit a győri közönség közelebbről megismerhetett már a nagysikerű zenés ámokfutásból, a Beatles.hu-ból, illetve Egressy Zoltán tragikomédiájából, az Édes életekből.

A Swing! est egyben időutazás is, hiszen az elhangzó dalok többsége a két világháború közt született, amikor bár sok megpróbáltatás érte az emberiséget, mégis ezen felülemelkedve, megpróbált belemosolyogni a mindennapokba. Látványos győri előadás természetesen szól a számvetésről is. Vastag Tamás mesél életéről, színpadi tapasztalatairól. Három színész kollégáját is meghívta erre az estre, Agócs Juditot, Másik Lehelt és Ungvári Istvánt. Mindhármuk hangja kiválóan illeszkedik a swing és a jazz világához, ugyanakkor ezekben a műfajokban még nem hallhatta őket a közönség.

A Swing! esten a színház zenekara a színpadon foglal majd helyet, Silló István zeneigazgató, karmester irányításával. Az előadás koreográfusa Fekete Miklós, és aki ismeri őt, pontosan tudja, imádja ezt a múlt századbeli világot, így hát a csillogó, villogó, magával ragadó revü biztosított.

ATEMPO.sk