Szeretettel – Szvorák Katalin és Kudlik Júlia koncertje Sárosfán

Szeretettel – Szvorák Katalin és Kudlik Júlia

2018. március 4-én, vasárnap 16.00 órakor Szvorák Katalin és Kudlik Júlia Szeretettel című közös koncertjére invitál mindenkit a Csemadok Sárosfai Alapszervezete. A koncertet követően lehetőség nyílik CD vásárlásra és dedikálásra. Belépő 2 euró. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők a sárosfai kultúrházba.

Kudlik Júlia a Magyar Televízió Örökös Tagja és Szvorák Katalin Kossuth-díjas énekművész szembefordulnak korunk sztereotípiáival. Olyan lemezt állítottak össze, ahol Kudlik Júlia saját gondolatai hangzanak el a szeretetről egyházi és világi megközelítésben és ehhez kapcsolódnak az énekek.

Közös lemezük megállítja az időt és a szeretet útját szorgalmazza. A mai manipulált világban nehéz szeretetet közvetíteni, bármiféle értéket őrizni, továbbörökíteni, de nem lehetetlen. Jókai Anna így vall az albumról: „Két, megszenvedett tisztaságú lélek ajándéka. A kicsorduló szeretet: szóban és énekben. A szeretet Istentől árad és az emberi Én kelyhe fogadja magába. Töltekezzünk belőle, és osszuk meg a szomjazókkal.” Kudlik Júlia és Szvorák Katalin közös hitvallása reményt keltő örömüzenet, hiszen a megfáradtaknak megnyugvást, a keresőknek válaszokat tartalmaz.

ATEMPO.sk