A Bozo zenekar koncertje Dunaszerdahelyen

A Bozo zenekar koncertje Dunaszerdahelyen

2018. május 11-én, pénteken a Bozo zenekar koncertjére kerül sor a dunaszerdahelyi NFG klubban, amit Bozo DJ settje követ. Kezdés 21.00 órakor. Belépő 3 euró. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

A Bozo zenekar magját képező Szabó testvérpár 2006-ban kezdte a zenélést Balatonbogláron Ducktape néven. 2007-ben leváltotta első dobosukat Teknyős Krisztián. 2011-ben Pestre költöztek és tiszta lappal szerettek volna indulni ezért megváltoztatták nevüket Bozo-ra.

Első "Hullám" című albumuk, ami főként pop-punk és alternatív zenék magyar nyelvű egyvelege, 2013-ban jött ki, melyből 3 dalhoz is készült videoklip (UFO, Hippi, Csók).
Az UFO klipje 2012-ben bekerült az év 10 legjobb klipje közé. Ezzel az anyaggal ami szerzői kiadásként limitált példányszámban jelent meg csak CD-n, már játszottak kisebb fesztiválokon, és vidéki klubokban is megfordultak.

2015 augusztusában kezdődtek meg a második album felvételei és a keverési folyamatok közepette csatlakozott a zenekarba Vincenzo Pellecchia egyenesen Nápolyból, így a lemezen ő is hallható már.

Végül az elhúzódott utómunkálatok miatt 2017 májusában jött ki az "Idegenek jönnek" című lemez aminek fogadtatása több mint pozitív volt. Az index szerint 2017 tíz legjobb magyar lemezeinek egyike volt, és 11 év zenélés után az A38 hajóra is meghívást kaptak. Két dal kapott klipet a lemezről (Idegenek jönnek, Korlátok)

Jelenleg harmadik nagylemezük anyagán dolgoznak ami 2018 májusára várható.

ATEMPO.sk