Macskafogó – a Magyarock Dalszínház musicalje Dél-Komáromban

Macskafogó – a Magyarock Dalszínház musical premierje Dél-Komáromban

2018. június 30-án, szombaton 20.00 órától mutatja be Macskafogó címmel új musicaljét a Magyarock Dalszínház Dél-Komáromban, a Monostori Erődben. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

A Ternovszky Béla által rendezett Macskafogó igazi kultuszfilm, minden idők egyik legsikeresebb magyar rajzfilmje, – Szikora Róbert és Valla Attila szerzőpáros keze alatt – musical formájában éledt újjá.

Varázslatos dalok könnyfakasztó humorral fűszerezve, akciódús történetben tárják elő a kultikus szereplők (Mr. Tájföl, Safranek, Lusta Dick) és új partnereik kalandjait. Az 1986-ban készült rajzfilm mit sem vesztett a népszerűségéből. A macskák és az egerek közötti gengszterháború már a végső összeomlás szélére sodorja az egereket, de Grabowski, a kiégett titkos ügynök egér, önként vállalt száműzetés után elindul Pokióba, hogy megmentse az egértársadalmat és kiszabadítsa az elnök elrabolt leányát. A macskaszindikátus vezetője patkány kommandót indít üldözésére, melynek során macska-egér barátságok, nagy szerelmek és véget nem érő kalandok kísérik szereplőinket.

Szereplők

Gombás Ádám, Makrai Pál/Gerdesits Ferenc, Másik Lehel, Szakács Péter, Tar Gabriella, Kuczmann Ágnes, Bánfi Csaba, Petőcz András, Fecske Dávid, Mészáros Tamás, Enyingi Zsófia, Tóth Dorottya, Krncan Milán, Bene Zoltán

Zeneszerző: Szikora Róbert
Szöveg: Szikora Róbert - Valla Attila
Koreográfus: Bakó Gábor
Rendező: Vizeli Csaba

ATEMPO.sk