Vacsora Zsuzsival zenekar koncertje Balassagyarmaton

Vacsora Zsuzsival zenekar koncertje Balassagyarmaton

2018. július 7-én, szombaton 21.00 órától a szegedi alternatív rock zenekar, a Vacsora Zsuzsival koncertjére kerül a sor, a LigiPop Koncertsorozat keretein belül a balassagyarmati Palóc Ligetben. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

A zenekarra a 90-es évek külföldi és hazai alter-rockjának nagy pillanatai egyaránt hatottak. Zenéjük olykor zaklatottabb, néhol pszichedelikus lebegésben, másutt beatpopos megoldásokban talál magára. Magyar nyelvű szövegeikben emberi lelkeket boncolgatnak - élve.

Bemutatkozó koncertjüket 2013-ban adták, azóta Szeged egyik legnépszerűbb klubzenekarává nőtték ki magukat. Játszottak már többek között a Művészetek Völgyében, a SZIN-en, az A38 Hajón, felléptek a Kiscsillaggal, a Supernemmel, a Pál Utcai Fiúkkal és az Óriással is.

Első EP-jük, a Könnyű 2014-ben jelent meg, jelenleg új lemezükön dolgoznak. A szegedi zenekar balassagyarmati kötődéssel is rendelkezik: Fazekas Gábor, a Vacsora Zsuzsival frontembere városunkban született és tanult. Először játszik hazai pályán.

ATEMPO.sk