Pánik a fedélzeten – a Gergely Theáter előadása Encsen

Pánik a fedélzeten – a Gergely Theáter előadása Encsen

2018. augusztus 10-én, pénteken 20.00 órától Stéphane Laporte - Patric Laviosa Pánik a fedélzeten című musical komédiáját mutatja be a Gergely Theáter Encsen, a Millenium parkszínpadon. Belépő elővételben 1500 forint, helyszínen 1800 forint. Minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők.

 

A szerzőpáros által írt darab jelenleg a világ egyik legkeresettebb és legsikeresebb zenés vígjátéka, amely most a Gergely Theáter előadásában látható!

Egy házaspár vidékről, egy anya a majdnem felnőtt fiával, egy különleges sorsú bárénekesnő és egy mellőzött másodtiszt... Közös bennük, hogy mindannyian hatalmas reményekkel szállnak fel a Titanas nevű tengerjáró fedélzetére, hogy a szárazföldön hagyhassák megoldatlan, unalmas életüket. Közös bennük, hogy a hajóút során kiderül róluk, egyikük sem az, akinek mutatja magát. És mi még a közös bennük? Sokkal több, mint ahogy azt ők maguk gondolják. Titkaik, hazugságaik elképesztően humoros helyzetekbe sodorják őket, miközben nem tudni, a hajó hová is tart velük.

A "Pánik a fedélzeten" című zenés vígjáték 2008-ban a legjobb előadásnak járó díjat kapta, sőt a „Titanas!” című dal a legjobb betétdal díját is elnyerte Franciaországban.

Szereplők

Madaleine, utas - Némedi-Varga Tímea
Pierre, a férje - Lippai László
Jenny, bárénekesnő - Fábián Anita
Edouard, másodtiszt - Ott József
Josephin, utas - Kökényessy Ági
Kevin, a fia - Pesák Ádám.

Rendezte: Gergely Róbert
Rendező-asszisztens: Házi Anita és Tóth Alex
Koreográfus: Borbély Krisztina
Fordította: Pataricza Eszter és Frenkó Zsolt
Hangszerelés: Judt István
Zenei vezető: Kéménczy Antal
Hang-fény: Katona Ágnes és Fodor István
Díszlet: Simon Design
Jelmez: Camp David

ATEMPO.sk