Óz, a nagy varázsló - Mirage Színház táncjátéka Komáromban

2018. augusztus 17-én, pénteken 19.00 órától kerül bemutatásra az Óz, a nagy varázsló című táncjáték a Mirage Színház előadásában a Komáromi Monostori erődben. Belépő 1900 forint. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

Dorothy történetét a bádogemberrel, a madárijesztővel és barátaival mindannyian ismerjük.

"Történetünkben a szeretet a bátorság és a barátság, a tánc nyelvén kel életre. Egy különös mesebeli utazásra invitáljuk nemcsak a tánc játékok szerelmeseit, hanem azokat is akik még eddig nem próbáltak egy történetet pusztán a tánc nyelvén értelmezni. Előadásunkat öt éves kortól a nagymamákig mindenkinek ajánljuk, akik szeretik a kellemes muzsikát a vidám karaktereket és a mesejátékok lélek melegítő világát."

Dorothyt, a kansasi lányt és kutyusát, Totót hatalmas tornádó ragadja el. Egy csodás, ismeretlen helyen, Kékvárosban ébrednek fel. A kansasi házukat is odapottyantotta a tornádó, egyenesen a gonosz keleti boszorkány fejetetejére, csak a piroscipős lába látszik ki alóla. Az Északi boszorkány pedig megajándékozza Dorothyt a gonosz keleti boszorkány varázserejű cipellőjével. A kislány szeretne hazajutni a családjához, de ehhez végig kell mennie Totóval a sárgaköves úton. Útjuk során találkoznak a Madárijesztővel, a Bádogemberrel és az Oroszlánnal.

Az út során fantasztikus kalandokba csöppennek, ám a gonosz nyugati boszorkány folyton akadályt állít eléjük, mert meg akarja kaparintani a rubinpiros cipőt. A történet bizonyára sokaknak ismerős, de most ezt a csodálatos mesét egy nagyon látványos táncelőadásban láthatja a közönség.

ATEMPO.sk