“Ipolyon innen és túl” - Zenei flashmob Letkésen

“Ipolyon innen és túl” - Zenei flashmob Letkésen

2018. szeptember 22-én, szombaton 11.00 órától Zenei flashmob veszi kezdetét “Ipolyon innen és túl” címmel a letkési-hídon. A hangverseny egy pillanatra megállítja a forgalmat, a rohanó világot, és utat nyit a két ország kulturális és zenei összefogásához.

A különleges koncerten a híd magyar oldalán egy hazai, a túloldalán egy szlovákiai zenekar zenél együtt. A rendhagyó kezdeményezés az összefogást szimbolizálja a határon túli magyarok, valamint a két ország között, mely a V4 fontos része.

Sándor Bence vezénylésével a Vác Civitas Szimfonikus Zenekar rézfúvós együttese közösen zenél az Oucha Fúvószenekarral, melyet Szentesi István Emil vezényel. Előadásukban hallhatjuk Mr. Jums és a Kraken dallamait is.

A rendezvényen beszédet mond Rétvári Bence országgyűlési képviselő, a rendezvény fővédnöke. Az eseményen Márta István zeneszerző, fesztiváligazgató is részt vesz.

Az esemény ideje alatt (10.30 - 12.00 óráig) lezárják a határhidat a járművek elől, a forgalmat rendőrök irányítják majd, kerülni Parassapuszta-Ipolyság felé lehet.

A belépés a rendezvényre díjtalan. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

ATEMPO.sk