Boggie unplugged lemezbemutató koncertje Salgótarjánban

Boggie unplugged lemezbemutató koncertje Salgótarjánban

2018. október 19-én, pénteken 19.30-tól kerül sor Csemer Boglárka alias Boggie unplugged lemezbemutató koncertjére a slgótarjáni Novohrad-Nógrád Geopark Eresztvényi Látogatóközpontban. Belépő 900 forint. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.


Csemer Boglárka `Boggie` énekes, dalszerző már évek óta a hazai zenei élet szereplője. Kisgyerek kora óta tudatosan készült a zenei pályára, folyamatosan képezte magát. A népzenétől, a klasszikus zenén, a jazzen és a popon keresztül sok mindenbe belekóstolt. Ismertté Parfüm című klipje megjelenésével vált.

Olyan elképesztő sikereket tudhat maga mögött, mint az amerikai Billboard listás első nagylemeze, melyen szerepel a világkörüli utat bejárt Parfüm című szerzemény. Második lemezéért megkapta a legrangosabb hazai elismerést a “Legjobb Pop Album” - nak járó FONOGRAM díjat. 2015-ben megnyerte a DAL című műsort az egyszálgitár kíséretes "Wars for Nothing" című dallal. Most itt a "3" című albuma.

A harmadik nagylemezére igazi singer-songwriterré érett Boggie dalszerzői stílusa tovább csiszolódott. A lemezen kísérletezik a dancehall, r&b stílusokkal, bátran keveri az elektronikus és akusztikus hangzást és mindez olyan kifinomultan elegyedik Boggie sajátos dallamvilágával, hogy egy igazán izgalmas pop zene az eredmény. Érezni a klasszikus zene, kortárs francia pop zene és még a rap műfaj hatásait is.

A nyelvi sokszínűség a Boggie-tól megszokott módon az új albumot is jellemzi, de most a magyar szövegeké lesz a főszerep - ebben Kemény Zsófi költőnő is közreműködött. A dalok témái, mondanivalói az énekesnőhöz hűen továbbra is elgondolkodtatóak, tükröt tartóak. Az "elegendés" mint fő gondolati elem minden dal magja. Elengedi a megfeleléseinket, a félelmeinket, kapcsolatokat, gyerekkort, múltat.

Az albumot rekord idő alatt készítette el az újdonsült anyuka, aki Lenke lányának 2016 decemberében adott életet. A dalok, elmondása szerint, Lenke nélkül nem születtek volna meg. A több hónapos zenekari próbafolyamat, közös műhely-és alkotómunka erősen érződik a lemezen.

ATEMPO.sk