Lippai Marianna önálló motivációs estje Dunaszerdahelyen

Lippai Marianna motivációs estje Dunaszerdahelyen

2018. november 8-án, csütörtökön 18.00 órától kerül sor Lippai Marianna motivációs estjére a dunaszerdahelyi Csaplár Benedek Városi Művelődési Központban.

Az est témája: „A szeretetet nem ki kell érdemelni, hanem meg kell élni.” Belépő elővételben 8 euró, helyszínen 9 euró. A szervezők mindenkit szeretettel várnak.

 

ÖnÉLETKEdvrajz...

Mindent végig csinálhat az ember mosollyal az arcán. Még azt is, amiről más azt gondolja, hogy lehetetlen. Nos, én azt gondolom, hogy igenis végig lehet. Nagyon is! Lippai Marianna vagyok mosollyal az arcomon. Annak ellenére mosolygok, hogy 2010-ben egy betegség következtében, elvesztettem 13 éves gyönyörű szép kislányomat, mondhatni kiszakadt egy darab belőlem. Egyetlen gyermekem volt. Azóta igyekszem túlélni a sokszor túlélhetetlent, megérteni a megérthetetlen és feldolgozni az olykor feldolgozhatatlant. Élem tovább az életemet. De már nélküle. És nem csak, hogy élem, de élvezem is az életet, az életemet, mert a lányon is így akarná. És akarta is, hiszen ez volt az utolsó kívánsága és kérése hozzám. A halálos ágyánál ígértem meg neki, hogy boldog leszek. Hát az vagyok. És ezen ígéretemet, azóta is tartom. Sikerült egy olyan szintre felhozni magamat, - mindennapos lelki gyakorlatokkal, sok imádkozással, rengeteg könyv elolvasásával, és ami a legfontosabb, az akaraterőm segítségével, - hogy immáron három éve, már több százezer embernek én nyújtok segítő kezet, és mutatok utat a boldogság állapotának eléréséhez.

Létrehoztam ezt a személyes oldalt, amelynek az ÉLETKEdv nevet adtam. Ez az élet szeretetre ösztönző név, két emberből tevődik össze. Belőlem és a lányomból. Ő az ÉLETKE, az ÉLETKEdv pedig az ő élni akarásából és az én életkedvemből tevődik össze. Célom az, hogy naponta jelentkező írásaimmal, lelkemben megbúvó gondolataimmal bátorítást adjak és segítsek abban, hogy erősödjön az emberek hite, bízzanak az angyalokban, égi segítőikben, élvezzék és értékeljék az élet apró örömeit, merjenek mindent megélni, s tudjanak mosollyal az arcukon élni. Az írásaim mellett továbbá motivációs előadásokat tartok országszerte, a boldogságról, a háláról, az elfogadásról és a szeretetről. Az elmúlt három évben több kiadványom, könyvem is napvilágot látott. Megtalálható ezek között az ÉLETKEdv – KÖSZÖNÖM hálanapló, mindig az aktuális évre szóló ÉLETKEdv – életed naplója c. határidőnapló, és a Lippai Marianna ÉLETKEdv gondolatai c. könyv. Az ÉLETKEdvelők tábora, vagyis az olvasóim száma hétről hétre növekszik, amiben már egyre nagyobb számban vannak jelen a külföldi ÉLETKEdvelők is.

 

ÉLETKEdv mottóm:

Ha mosoly van a szívedben, öröm van a lelkedben. Ha öröm van a lelkedben, mosoly fakad a szívedben. Ha ez mind meg van egyben, semmi gondod nem lehet az életben, a boldogságot pedig megtalálhatod mindenben.

ATEMPO.sk