Kálmán-nap - a Látókép Ensemble előadása Komáromban

Kálmán-nap - a Látókép Ensemble előadása Komáromban

2018. december 1-én, szombaton 19.00 órától kerül bemutatásra Hajdu Szabolcs Kálmán-nap című színházi produkciója a Látókép Ensemble előadásában a komáromi RÉV - A Magyar Kultúra Házában. A mű a tavaly, a Révben is bemutatott Ernelláék Farkaséknál folytatásaként is tekinthető. Belépő 15 euró. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

A “Kálmán-nap” arról az életszakaszról szól, amikor a történet szereplői felismerik, hogy egy olyan életkorba léptek, amikortól minden csak ismétlődés az ember életében, sok fordulat már nem várható, nincs több kockázatvállalás, őrzése van annak, ami már megvan, mert nincs idő és erő újrakezdeni.

“A történet, történetünk látszólag egyszerű, egy kis semmiség, végtelenül hétköznapi eset, apró ügy. De mi pontosan ezt a picit szeretnénk megmutatni, mert hiszünk benne, hogy ami a papíron láthatatlan, a színpadon láthatóvá válik, az apróság nagy lesz, éppen akkora méretű, ami már elég a beazonosíthatósághoz, ami tájékozódási pontokat, megerősítést, esetleg vigasztalást ad nézőnek.” (Hajdú Szabolcs)

 

Szereplők

Török-Illyés Orsolya
Földeáki Nóra
Szabó Domokos
Gelányi Imre
Hajdu Szabolcs

Rendező: Hajdu Szabolcs
Asszisztens: Teszler Tamás, Csonka Valter
Produkciós vezető: Eszes Fruzsina

ATEMPO.sk