Ed Philips and the Memphis Patrol koncert Esztergomban

Ed Philips and the Memphis Patrol koncert Esztergomban

2019. január 26-án, szombaton este a budapesti Ed Philips and the Memphis Patrol ad koncertet az esztergomi Sportalsóban. A jó zene, tánc és a fergeteges hangulat garantált. Kezdés 21.00 órakor. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

A modern zenei megoldásokkal fűszerezett rockabilly-jükkel Európa szerte rendkívül népszerű budapesti Ed Philips and the Memphis Patrol hatalmas energiával és egyedülálló imázzsal eleveníti fel Elvis Presley mindenki által ismert slágereit, mint például Jailhouse Rock, Ready Teddy, Let yourself go, A little Less Conversation, Hurt, Frankfort Special vagy a Viva Las Vegas.

A banda a koncerteken amerikai katonai egyenruhában lép fel. A ruhák és a színpadkép a katonai ládákkal egyaránt utalás Elvis Európában töltött katonaéveire. A hangszerek korhűek, az előadások energikus és robbanékony stílusa a rockabilly fénykorát idézi.

Koncerteket a megszokottól eltérő színpadkép és a látványos show-elemek teszik egyedivé. A dalokat friss és új hangszerelésben adják elő, olykor jelentősen eltérve az eredetitől, de mindvégig megmaradva az ötvenes évek rockabilly hangzásánál.

A csapat a 2011-es megalakulása óta két lemezt adott ki, dolgozott együtt Ferenczi György EMeRTon-díjas szájharmonika-művész, énekessel és a többszörös nemzetközi díjnyertes Fool Moon énekegyüttessel.

A zenekar az elmúlt 7 évben több mint 10 országban adott koncertet és napjainkra már megkerülhetetlen vendégei a legnagyobb hazai és nemzetközi kluboknak, fesztiváloknak, zenei találkozóknak.

 

A zenekar tagjai

Ed Philips – ének
Sonny – gitár
Singer – nagybőgő
Little Tommy – dobok

ATEMPO.sk