Soulwave és Patikadomb koncert Győrben

Soulwave és Patikadomb koncert Győrben

2019. március 22-én, pénteken a Soulwave ad koncertet a győri Rómer Házban, a 2019-es klubturnéjuk keretében. A rendezvénysorozat állandó vendége a Patikadomb. Belépő elővételben 1200 forint, a helyszínen 1500 forint. Kezdés 20.00 órakor. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

Soulwave: A 2017-es Petőfi Zenei Díjátadón az Év Felfedezettjének választották őket. A Comet-gálán a „Kalandor” című daluk „A legjobb dal” kategóriában volt nevezve. 2018-ban megkapták az Év Felfedezettjének járó Fonogram díjat is. 2018-ban nem kevesebb, mint 80 koncertet adtak, köztük olyan ismert zenei fesztiválokon is, mint a VOLT, a STRAND, a SZIGET és a Szegedi Ifjúsági Napok. 2018 tavaszán pedig a Nagy-Szín-Pad Tehetségmutató versenyen a legjobb 8 közé jutottak.

 

Patikadomb: Lendületes és ötletes, kompromisszumot nem ismerő ritmusviláguk, az igényes elektronika hangszíneivel kiegészülve igazi csemegével szolgál mindazok számára, akik valami frissre, újra vágynak mai „retrósodó” zenei világunkban. Ennek a fajta eklektikus pop–rock műfajnak meglehetősen nagy keletje van manapság, de csak akkor működik igazán egy–egy adott lemez, ha valami különleges, egyedi hangkép, avagy mondanivaló jellemzi az adott produkciót. Ismerősek lehetnek a DAL2018 műsorából vagy legnagyobb slágerüknek a "Süssön"-nek köszönhetően. Legújabb dalukkal, amit a Közgáz Gólyabál Himnuszának írtak, bekerültek a Petőfi Rádió, és a MAHASZ Rádiós játszásának a TOP 40-es listájára is.

“Hatalmas megtiszteltetés, hogy a Soulwave vendégeként ismét országos turnén veszünk részt, úgyhogy minden este velünk 'Nevet a Hold'..”

ATEMPO.sk