Petruska lemezbemutató koncertje Bodrogkeresztúron

Petruska lemezbemutató koncertje Bodrogkeresztúron

2019. április 6-án, szombaton 19.00 órakor a Keresztúri esték programsorozat következő eseményére kerül sor. Ezúttal Petruska és zenekara mutatja be legújabb Reláció című lemezét a bodrogkeresztúri Henye Borbárban. Belépő 1000 forint. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

BŐVEBBEN AZ ÚJ LEMEZRŐL

Március 11-én jelent meg Petruska András új nagylemeze Reláció címmel. Az album - a korábbiakkal ellentétben – zenekari felállással készült, 13 dalt tartalmaz és három dalszövegét is Grecsó Krisztián írta.

- Popzenésznek tartom magam, sosem bonyolítottam jobban a műfaji besorolást – vallja Petruska. - Felnőttebb, érettebb leágazása a Reláció, aminek szívét a világzenei elemek, a lelkét pedig a többrétegű, játékos szövegek adják.

Az énekes/gitáros/dalszerző szerint ezúttal az emberi kapcsolatok fűzik össze a dalokat.

- Párkapcsolati, romantikus történetek épp úgy hallhatók ezen az albumon, mint a saját magammal, vagy a világgal való viszonyról szóló szerzemények – mondja Petruska.- Sok dalban egyszerre jelenik meg a személyes élmény és egy tágabb perspektíva, mintegy egymás metaforájaként. Ez talán nem véletlen, hiszen ugyanazok az emberek vagyunk, ugyanazokkal az érzésekkel akkor is, amikor társadalmakra ható, nagy tetteket hajtunk végre, és akkor is, amikor egy bensőséges pillanatban kizárjuk a világot. A szeretetet és a biztonságot keressük az élet minden területén.

Petruska zenekarának tagjai:

Borbély Tamás - basszusgitár
Egri Márton - dob
Szabó Tamás - billentyű

ATEMPO.sk