Mi vagyunk a Grund! - Dés László koncert Salgótarjánban

Mi vagyunk a Grund! -  Dés László koncert Salgótarjánban

2019. április 4-én, csütörtökön 19.00 órakor Mi vagyunk a Grund! címmel koncertet ad Dés László és zenekara Salgótarjánban, a József Attila Művelődési Központban.

Belépő 6990 és 7990 forint. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

A Dés. Évtizedek óta fogalom a magyar zenei életben. Musicalek, filmzenék, nagy slágerek és dzsessz lemezek sora fűződik a nevéhez. De az utóbbi években történt valami, ami teljesen megváltoztatta a róla kialakított képet. Kilépett a nyilvánosság elé a saját magának írt dalaival, leült a zongorához, és énekelni kezdte az új és a már régóta ismert számokat. Koncertturnékon járta körbe az országot hatalmas sikerrel és megjelent új lemeze vadonatúj dalaival.

A Mi vagyunk a Grund! koncerteken ezekből az új dalokból is hallhatunk, de persze nem maradnak el a nagy Dés slágerek sem, A vigyázz rám, Olyan szépek voltunk, Nagy utazás, Legyen úgy, és ahogy a cím is tükrözi, a nagysikerű Pál utcai fiúk musical emblematikus dala is természetesen műsoron lesz.

Ezen az estén hallhatjuk Dés virtuóz és lírai szaxofonjátékát is. Dés László nagyszerű muzsikus társai a legjobb koncertzenészek közül valók.

ATEMPO.sk