Lovagias ügy - a Zenthe Ferenc Színház előadása Gútán

Lovagias ügy - a Zenthe Ferenc Színház előadása Komáromban

2019. április 27-én, szombaton 18.00 órai kezdettel mutatja be Hunyady Sándor - Verebes István - Márkus Alfréd Lovagias ügy című zenés vígjátékát a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház a gútai Városi Művelődési Központban.

Az előadást Gaál Ildikó rendezte, főbb szerepekben Koltai Róbert, Vándor Éva és Házi Anita látható. Belépő elővételben 12 euró, helyszínen 15 euró, balkonon 10 euró. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

Az idősödő főkönyvelő, Virág úr esetlen reménytelenséggel szerelmes Gizikébe, a cég kissé molett titkárnőjébe. Gizike viszont Paliba, a tulajdonos szívtipró fiába szerelmes szintén reménytelenül. Ez azonban egyáltalán nem gátolja meg abban, hogy más férfiakkal is kapcsolatot tartson fenn, ahogy az érdekei éppen megkívánják. Ez eddig rendben is volna. Aztán az irodában elcsattan egy végzetes puszi. Ezt valaki félreérti. És ezzel elindul az események megállíthatatlan láncolata. Pofon, becsületsértés, párbaj. (És a süket nagymamáról még nem is szóltunk...)

És hogy van-e megoldás? Van. De a színpad szabályai szerint egészen más, mint amire számítunk. Hunyady Sándor bájos szerelmi története sok humorral a békebeli időkből. Kabos Gyula egykori legendás szerepében Koltai Róberttel.

 

Szereplők

Virág - Koltai Róbert
Virágné - Vándor Éva
Baba - Házi Anita
Nagymama - P. Kerner Edit
Milkó - Erdélyi Gábor
Pali - Máté Krisztián
Gizike - Marjai Virág
Müller - Albert Péter
Vödrös - Farkas Zoltán
Flugbällern - Kántor Zoltán

Rendező - Gaál Ildikó
Dramaturg - Sándor Zoltán
Díszlet, jelmez - Mucsi Balázs
Rendezőasszisztens - Kántor Zoltán
Zenei vezető - Darvas Ferenc

ATEMPO.sk