Árny az árnyban - a Versszínház előadása Dunaszerdahelyen

Árny az árnyban - a Versszínház™ előadása Dunaszerdahelyen

2019. május 18-án, szombaton 19.00 órától Radnóti Miklós monodráma kerül bemutatásra Árny az árnyban címmel a Versszínház színművészének, Turek Miklósnak előadásában. Belépő 7 euró. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők a dunaszerdahelyi NFG klubba.

 

''Az előadás nézői tanúi lehetnek egy tragikusan fiatalon kihunyt magyar költői élet utolsó pillanatának. A pillanatnak, amikor a halál előtt egy szempillantás alatt lepereg az ÉLET. Radnóti angyala meséli el nekünk élettörténetét a korról „mikor az ember úgy elaljasult, hogy önként, kéjjel ölt, nemcsak parancsra”.''

A Versszínházi monodráma Radnóti Miklós életéről és költészetéről szól, kizárólag a versei felhasználásával.

Szerkesztő, rendező és előadó: Turek Miklós

 

Turek Miklós színművész több, mint egy évtizede (2004) indított versszínházi vállalkozásának fő célkitűzése, hogy a magyar közönség újra felfedezze páratlan nyelvi értékeit, melyek egy igazán egyedülálló és figyelemre érdemes gondolatot és érzelemvilágot közvetítenek.

A Versszínház az irodalom, a színház, a zene és a képzőművészet különleges ötvözete. Több mint színház, több mint irodalom, több mint szórakoztatás, több mint oktatás. Igazi "összművészet", mely a "nagy egész" közvetítésére törekszik.

ATEMPO.sk