Janković Nóra beszélgető estje Szabó Viktorral Komáromban

Janković Nóra beszélgető estje Szabó Viktorral Komáromban

2019. május 24-én, pénteken 17.00 órától folytatódik a Könyvkuckó Kulturális Klub A színjátszáshoz nem elég a szövegkönyv címmel a komáromi Zichy-pontban. A rendezvény keretében rendszeresen Janković Nóra újságíró beszélget egy-egy szakmájában elismert felvidéki személyiséggel.

A beszélgető est vendége ezennel Szabó Viktor színművész. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

A színészmesterség fortélyait, technikáját, trükkjeit, meg lehet tanulni, de Színművésznek születni kell. És Ő, a Ferenczy Anna-díjas Szabó Viktor született színész.

Kamaszos lazasággal, könnyedén lép be a Komáromi Jókai Színház művészbejáróján, nagy léptekkel, néha kettesével hagyva maga után a már jól ismert lépcsőfokokat, szinte repül fel az öltözőjébe, hogy ruhájával együtt a következő pár órára levetkőzhesse saját személyiségét, és átalakulhasson alázatos szolgává, kegyetlen katonává, félkegyelmű herceggé, önjelölt íróvá, szenvedélyes szerelmessé, pénzéhes médiaszemélyiséggé vagy éppen boldogtalan pingvinné, hogy aztán hihetetlenül erős színpadi jelenlétével, szuggesztív alakításával, hiteles játékával elrepítsen minket, nézőket egy megálmodott világba. Majd miközben mi visszük magunkkal hazafelé az élményeinket, érzéseinket, benyomásainkat, Ő is visszatér saját „hétköznapi” világába.

ATEMPO.sk