Hajrá, Dominika! - jótékonysági koncert Somorján

Hajrá, Dominika! - jótékonysági koncert Somorján

2019. május 31-én, pénteken a Deja vu zenekar énekesnője, Pavlík Dominika megsegítésére szól a zene a somorjai Moziban. Az est folyamán befolyt teljes összeget Dominika továbbtanulására ajánlják fel a szervezők. Kezdés 20.00 órakor. Mindenkit szeretettel várnak.

 

Pavlík Dominika, 19 éves somorjai lány. Jelenleg a Hotel Akadémia végzős diákja. Dominika életében nagy szerepet tölt be a zene, az éneklés. A somorjai Németh-Šamorínsky István Művészeti Alapiskolát második otthonának tekinti, mivel gyerekkora óta tanul zongorázni, később pedig az énekléssel kezdett komolyabban foglalkozni. A 2015-ös év nagy változásokat hozott az életébe, hiszen megnyerte a Lelkünkben a zene somorjai tehetségkutató versenyt. Még ebben az évben csatlakozott a Deja Vu zenekarhoz mint énekesnő. 2018-ban megnyerte a Gútai Líra táncdalversenyt.

Mivel Dominika végzős diák, nagy döntés előtt állt a jövőjét illetően. Sikeresen felvételizett a budapesti Kőbányai Zenei Stúdióba, ahova az ország legtehetségesebb fiataljai kerülnek be. Ez azt jelenti, hogy tanulmányait ebben az intézményben folytathatja. Továbbá felvételt nyert a budapesti Snétberger Zenei Tehetség Központba, melynek célja a központ képzési programjában résztvevő diákok tanulmányainak, valamint a mentori segítséget nyújtó szakemberek munkájának támogatása.

Minden kezdet nehéz, és Dominikának a megélhetés problémáival is szembe kell néznie a fővárosban. Sajnos édesanyja nem tud hozzájárulni a Budapesten való tanulás költségeihez, ezért rendezzük ezt a jótékonysági koncertet. A befolyó összegből próbálja majd fedezni tankönyvei árát, a diákbérletet, kosztot, orvosi ellátást.

ATEMPO.sk