Cloud9+ koncert és Gólyaavatás Prágában

2019. október 19-én, szombaton az AED - Ady Endre Diákkör Gólyaavatást szervez a prágai Klub Famuban. A rendezvény keretében egy fergeteges koncertre kerül sor, melynek főszereplője Magyarország egyik legmodernebb zenekara, a Cloud9+. Belépő 150 korona (gólyáknak ingyenes). Kezdés 20.00 órakor. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

A Cloud 9+ zenekar koncertjein mindig 120%-on pörög az elektronikus rock’n’roll. A csapat kitűnően ötvözi az e-zenei műfajokat (drum&bass, dubstep, trap) a hiphoppal és a rock dallamosabb változataival - a receptjük bombabiztos, nincs tánctér, ami ne robbanna fel, ha a Cloud 9+ a színpadra lép!

A négytagú zenekar állandó fellépője a hazai fesztiváloknak (Sziget, Balatonsound, Budapest Park, Strand Fesztivál, A38, VOLT) és a nagy volumenű egyetemi buliknak is, Budapesten pedig már többször is megtöltötték az Akvárium Klub Nagy Hallját. Nemcsak a fizikai, de a virtuális valóságban is kiemelkednek a zenei közegből: YouTube csatornájuk össznézettsége a 10 millió felé szárnyal, aminek a gerincét olyan slágereik adják, mint a “Breathe In”, a “Lights”, az “I.N.Y.T.” vagy a 2018-as nagy durranásuk, a “Hide the Pain”.

2017-ben megjelent lemezük, a The Next Step valóban a következő lépcsőfokra emelte őket, hiszen már nemcsak magyar, hanem külföldi helyszíneken is felléptek: Oroszország, Anglia, Románia, Szerbia, Ukrajna, Ausztria sem maradt le a térképükről.

Idén júliusban napvilágot látott a harmadik, Mixtape című nagylemezük is, amelyet a Budapest Parkban (Európa legnagyobb szabadtéri koncert helyszíne) mutattak be, egy minden eddiginél látványosabb koncerten. A lemezbemutató turnéjuk első külföldi állomása Prága.

 ATEMPO.sk