Nagy Feró & Szűcs Judith - Generations Easter Party Nádszegen

2020. április 11-én, szombaton Generations Easter Party-t rendeznek a nádszegi New Red5 Clubban.

"Generations - Amikor a generációk együtt buliznak!"

Megalkottak egy olyan party-sorozatot, amiben mindenki megtalálhatja azt a zenei és kori stílust, ami közel áll hozzá, és aminek célközönsége nem csak egyetlen korosztály!

Április 11-én elhozzák nektek a 70-es 80-as és 90-es évek legendáit! Két olyan művészt köszönthetünk majd a színpadon, név szerint Nagy Ferót és Szűcs Judithot, kiknek dalait szinte kivétel nélkül mindenki ismeri és sikerük a mai napig töretlen.

A fergeteges hangulatról DJ LIl KR gondoskodik. Belépő 10 euró, VIP jegy 14 euró. Kapunyitás 21.00 órakor. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

Szűcs Judith az egyik legnépszerűbb magyar énekesnő, aki már négyszer volt az Év énekesnője. Első nagylemeze 1977-ben jelent meg "Táncolj még!" címmel. Slágerei mind a mai napig nélkülözhetetlen elemei a házibuliknak.

Nagy Feró nevét a Beatrice frontembereként és színpadi szerepei kapcsán mindenki jól ismeri, több évtizede a zenei élet egyik legfoglalkoztatottabb és legkedveltebb előadója. Énekes, színész, dalszövegíró, a Beatrice és az Ős-Bikini frontembere, több évig volt az X-faktor és jelenleg A Dal 2020 zsűritagja. Nagy Ferónak olyan slágereket köszönhetünk, mint a 8 óra munka, Azok a boldog szép napok, a Pancsoló kislány, a Mielőtt végleg elmegyek, a Fagyi, vagy a Gyere kislány gyere.

 

Program

21.00 Kapunyitás
23.30 Szűcs Judith
01.00 Nagy Feró

ATEMPO.sk