Nothing But Swing Trio koncert - V4 Jazz Fest Somorján

2020. március 7-én, szombaton folytatódik a V4 Jazz Fest. A fesztiválnak 4 város ad otthont, mégpedig Budapest, Prága, Krakkó és Somorja. A résztvevő zenekarok minden nap más-más helyszínen állnak a közönség színe elé.

Somorján, a Mozi Club ad otthont a jazz szerelmeseinek. Az élmény garantált. Minden kedves érdeklődőt nagy szeretettel várnak a szervezők.

 

Program

Március 7. (szombat)

20.00 - 22.00 Nothing But Swing Trio (SK)

Az NBS Trio az egyik legszembetűnőbb jazz formáció a szlovák jazz színpadon, 1998-ban alakult, és azóta az eredeti felépítésben létezik. Neveik ellenére a zenekar zenei spektruma messze túlmutat a 40-es és 50-es évek határain.

A trió tagjainak jelentős zenei lehetőségei lehetővé teszik számukra a klasszikus zenétől, az etnikai néptől a modern jazzig terjedő hatások felhívását. Ezek a befolyások tükröződnek saját eredeti kompozícióikban, valamint a jazz-szabványok értelmezésében.

Az NBS Trio három stúdióalbumot készített. A Trio rendszeresen együttműködik a top művészekkel, mint például Scott Hamilton (USA), Janusz Muniak (PL), Winand Gábor (HU), Juraj Bartoš (SK), és számos európai országban fellépett és műhelyeket nyújtott, mint pl. jól az USA-ban.

Tagok

Klaudius Kováč - zongora
Ragan Róbert - nagybőgő
Solárik Peter - dobok

ATEMPO.sk