Ember a falvédőről - a L’art pour l’art Társulat előadás az Esztergomi Várszínházban

2021. július 21-én, szerdán 21.00 órakor az Esztergomi Várszínházban mutatja be a L’art pour l’art Társulat az Ember a falvédőről című előadását.

Belépő 4000 forint. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők. A rendezvény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.

Nyilván önök is sokszor hallották már azt a kifejezést, hogy „nem most jöttem le a falvédőről”.
Ha nem most jött le valaki a falvédőről, akkor mikor? Tegnap, tegnapelőtt, vagy még annál is régebben? Itt már nem volt megállás. Hosszú és fáradtságos munkával kutattunk, egyre mélyebbre ásva magunkat az emberiség történetében, visszamenve egészen a kezdetekig, mire rájöttünk a megdöbbentő igazságra: az emberi faj valójában a falvédőről származik!
Ha élne, maga Darwin is elismerően csettintene felfedezésünk hallatán, hiszen Ő is érezte, hogy az elmélete hiányos. Sajnos elkerülte a figyelmét a Besenyő család, akik közelebb vihették volna a megoldáshoz. Azt azért senki nem gondolhatja komolyan, hogy Margit, Besenyő úr, Boborján vagy Kancácska a majomtól származik! Ezt mindannyian kikérnék maguknak, beleértve a majmot is.
(A L’art pour l’art Társulat)

ATEMPO.sk