Barangolás a korszakok között - Rakonczai Imre koncertje Salgótarjánban

2021. augusztus 31-én, kedden 19.00 órakor a salgótarjáni József Attila Művelődési Központ Üvegcsarnokában ad koncertet Rakonczai Imre Barangolás a korszakok között címmel.

Mindenkit szeretettel várnak a szervezők. A rendezvény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.


Rakonczai Imre autodidakta módon kezdett játszani, amikor középiskolásként az USA-ban járva megvette első szintetizátorát. Tehetségét látva szülei 1988-ban beíratták zongoratanárhoz.

Zenei karrierje a V.I.P. együttessel indult. Az együttes feloszlása után pedig testvérével R-port néven zenéltek tovább. Számos ismert slágert, filmzenét szereztek közösen. Egyéni zenei pályafutásának kezdete a Kispipacs piano bárhoz fűződik. Eleinte csak néhány dalt játszott, de hamarosan hetente egy, később két önálló estet is kapott.

Rakonczai Imre szerint ebben a műfajban érzelmileg és hangulatilag kell kiszolgálni a közönséget. A kihagyhatatlan alapdarabok mellett végig figyelni kell a közönség hangulatát, reakcióit.

ATEMPO.sk