Lili bárónő operett Vágsellyén

Lili bárónő operett Vágsellyén

2015. február 20-án pénteken 19 órától Vágsellyén a városi kultúrház színháztermében a Komáromi Jókai színház bemutatja a Lili bárónő operettet. A belépő elővételben 9 euró, a helyszínen 10 euró. Az előadásra mindenkit szeretettel várnak.

 

A darabról

Malomszegi bárónak pénze van, Illésházy Lászlónak eladó birtoka és színműírói tehetsége. De László vajon elég jól játssza majd az inas szerepét, hogy beleszeressen a báró lánya, Lili?
"Érdekel a szituáció" - mondja végül a nincstelen gróf, amikor komornyik-ruhába bújva vállalja, hogy szolgálatba áll a gazdag bárónál és leányánál. A gróf, aki komornyikot alakít, egyébként sikeres színpadi szerző; a lány, aki szerelmes lesz a komornyikba, színésznői álmokat dédelget. A színésznő, aki a szomszéd birtokon nyaral, meg akarja szerezni a színpadi szerzőt; a lány a komornyikot; a lány apja pedig a grófot. A Lili bárónő "szituációjában" mindenki akar valakit - mindenki mást és mégis ugyanazt. A vége persze happy and a javából, s közben felhangzik a „Tündérkirálynő légy a párom” című Huszka sláger…

Az előadás időtartama 3 óra két szünettel együtt.

 

 

aTEMPO.sk