Gazdag József és Pető Péter újságírók a Kikötő vendégei Komáromban

2022. május 13-án, pénteken 18.00 órától folytatódik a Kikötő - Polgári Szalon a komáromi RÉV - A Magyar Kultúra Házában.

Ezúttal Gazdag József író, újságíró és Pető Péter újságíró, író, a 24.hu főszerkesztője lesz a vendég, a házigazda pedig Bödők Gergely történész.

Belépő 1 euró, vagy tetszés szerinti adomány. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség. A rendezvény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.

 

Demokratikus csodafegyver vagy szofisztikált diktatórikus eszköz a közösségi média és hogyan hat a demokratikus nyilvánosságra? A szabad véleményformálás záloga, vagy inkább a totális gyarmatosítás eszköze? Állam-e az államok felett a social media és mekkora a szerepe a társadalmi megosztottságban? Ki a like-vadászat végén az igazi áldozat? Mit tud rólunk az okostelefonunk és milyen út vezetett a használati tárgytól a függőségig? Maradtak-e eszközeink az algoritmusok ellen és ebben a küzdelemben végül a technika vagy mi maradunk talpon? Milyen lesz, és lesz-e élet a Facebookon túl? Két méltán elismert újságíróval, íróval a közösségi médiáról a Kikötő – Polgári Szalon 2022. májusi rendezvényén

ATEMPO.sk