Vigyázz, hova lépsz! - hangjáték a színpadon Dunaszerdahelyen

2022. június 13-án, hétfőn 15.00 órától lesz látható a Vigyázz, hova lépsz! című fantasy-hangjáték Dunaszerdahelyen, a Művészeti Alapiskola koncerttermében.

Egy vetítéssel egybekötött előadás, mely közben drámafoglalkozások révén a nézők vagyis hallgatók is abszolút aktív részesei lesznek az eseményeknek.

Találkozzatok Edina, Kitti, Hanna, Nagyi és Örni történetével, éljétek át Ti is a kalandjaikat, vesszetek el ti is a hangok között!

A hangjátékot létrehozó SZIA Színház társulatában és így a hangjáték szereplői között is, több dunaszerdahelyi és somorjai fiatal is található.

A SZIA Színház (Színházi Ifjúsági Alkotóműhely) program lényege, hogy egy összművészeti program keretében gyermekvédelmi gondoskodásban élő, határon túli és más hátrányos helyzetű magyar fiatalokkal hoz létre új, kortárs színművet, amelynek története a fiatalokkal közös munka során formálódik. Jelmondatuk: "Veletek írjuk és rólatok szól majd".

Mindenkit szeretettel várnak a szervezők. A rendezvény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.

 

ATEMPO.sk