Őszi alkonyat - Tóbisz Tinelli Tamás koncert Lábatlanon

2022. október 3-án, hétfőn 17.00 órától Őszi alkonyat címmel ad koncertet a gömöri származású Tóbisz Tinelli Tamás dalszerző, énekes, verselő, a Misztrál zenekar egyik alapító tagja a lábatlani Vitéz Sághy Antal Városi Könyvtárban. 

A belépés ingyenes. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők. A rendezvény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.

 

"Koncertjein a mainstream művészeti irányzatok egyik - a klasszikus zenén, a magyar népzene hagyományain, és verseken alapuló, akusztikus-rockos hangzás különleges zenei ötvözete hallható. Mindez klasszikus és kortárs költők műveinek az énekes-zenész által megzenésített és megénekelt formában. Szóló előadásai mellett a Misztrál együttes alapító, és ma is aktív tagja. 2018-ban jelent meg első albuma “Daliás idők” címmel, mely általa megzenésített Arany János verseket tartalmaz, két CD- n. Az egyik korong gyerekek számára, a másik felnőtteknek készült. Előadásainak érdekes részét képezi a történelem és történetmondás, vagyis a valóság és legenda kapcsolatának bemutatása."

ATEMPO.sk