A Király - Peter Srámek nagykoncertje vendégekkel Budapesten

2024. február 11-én, vasárnap este 19.30-kor kezdődik Peter Srámek A Király című koncertje, ahol Zámbó Jimmy örökzöldjei és Peter saját dalai kerülnek terítékre élő zenei kísérettel a Budapesti Kongresszusi Központban.

A vendégek: Delhusa Gjon és a Jimmy Band (az eredeti Zámbó Jimmy Band tagjai).

Peter Srámeknek szinte a DNS-ében van a ’80-’90-es évek nosztalgikus hangzása, amely hallgatóját azonnal a magyar retro-pop klasszikusainak világába repíti. A szlovák származású, kivételes énekhanggal megáldott előadó karrierjében tavaly egy új fejezet nyílt, amikor az RTL+ „A Király” című sorozatában dalain keresztül (pl.: „Jöjj velem!”, „Ki vagyok én?”, „Forog a film”) megidézte Zámbó Jimmy emlékét és ezzel elnyerhette az idei év egyik Fonogram-díját.

Először láthatjuk képernyőn A Király sorozat valódi énekesét, a vágsellyei Peter Srameket (KLIP)

A sorozattal azonos címre keresztelt, élő zenekaros turné Szlovákiában már óriási sikert aratott, melynek minden állomását kitörő örömmel fogadták a nézők. Magyarországon a BKK-koncert lesz az első olyan fellépés, mely során az énekes nagyobb létszámú zenekarral mutatja be „A Király” című filmzenei album szerzeményeit, de természetesen Zámbó Jimmy legnépszerűbb felvételei is felcsendülnek majd. A műsort a színpadi látvány mellett híres vendégművészek is színesítik.

A Király sorozat sikere után új dalokat várnak tőlem – Exkluzív Peter Šrámek-interjú

Peter ráadásul egy különleges dalpremierrel is készül, amely először kizárólag az eseményen lesz hallható. A 2024-re tervezett előadás a tehetséges művész számára hatalmas mérföldkő, hiszen egy újabb álma teljesül azzal, hogy Magyarország egyik legnívósabb koncerthelyszínén mutathatja be dalait a hazai közönségnek.

„Jó úton járok” – fergeteges Peter Srámek koncert A Király dalaival Érsekújvárban (FOTÓK)

Kapunyitás 18.30-kor. A belépőjegy ára 7900 forinttól 39 900 forintig terjed. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség a koncertre.

 

 

ATEMPO.sk