NYERJ BELÉPŐT: Republic és Caramel koncert az első RFeszten

Első alkalommal rendezik meg július 26-án az RFesztet Ragyolcon, a Cselédudvarban. A fesztivál szervezői két nagy névvel indítanak, koncertet ad a Republic zenekar és fellép Caramel is. A bulit a helyi Póker zenekar kezdi, az afterpartyban pedig Dj Mayo pörgeti a lemezeket.

Belépő már kapható elővételben 10 euróért, a helyszínen pedig 13 euró lesz, de ha ingyen vennél részt, akkor játssz velünk.

 

JÁTÉK: Ha szeretnél páros belépőt nyerni az első RFesztre, akkor hozzászólásként írd be a cikkünk, vagy a facebookos posztunk után annak a fellépőnek a nevét, akit a legjobban vársz és oszd meg a cikket. A játékban a szervezők és közeli hozzátartozóik nem vehetnek részt. A sorsolásra július 25-én kerül sor, a nyertest a zenekar nevét megadók közül választjuk ki. Az eredményéről portálunkon értesítjük olvasóinkat. A nyereményt a koncert helyszínen veheti át egyik szerencsés olvasónk. A nyereményjáték semmilyen formában nem támogatott vagy jóváhagyott a Facebook által, és semmilyen formában nem is kapcsolódik hozzá. Sok sikert kívánunk :-)

 

RFeszt

ATEMPO.sk