Felhívás


Keresik a legjobb fiatal hangmérnököt – jelentkezz a miXit!-re

Keresik a legjobb fiatal hangmérnököt – jelentkezz a miXit!-re

Hiánypótló tehetségkutatót hívott életre májusban a Szent György Hang- és Filmművészeti Technikum. Az iskola korábban a növendékei, valamint a már végzett hangtechnikusai számára indított pályázatokat, ám mivel hatalmas az igény az ilyen kezdeményezésekre, idén az ország bármely pontjáról és határon túlról is jelentkezhetnek fiatalok (16-24 év között) a miXit! címet viselő hangmérnök versenyükre.

FELHÍVÁS! Az Év hangja 2022 - énekesek versenye Alistálon

FELHÍVÁS! Az Év hangja 2022 - énekesek versenye Alistálon

A CSEMADOK Dunaszerdahelyi Területi Választmánya, a Csemadok Dunaszerdahelyi TV mellett működő Ifjúsági Tanácsa és a CSEMADOK Alistáli Szervezetével közösen rendezi meg az Év hangja énekes versenyt (pop-rock dalverseny) 2022. május 22-én 15.00 órától az alistáli Sport- és Kultúrközpontban.

hashtagKN -  koncertezz Komárom főterén és nyerj

hashtagKN - koncertezz Komárom főterén és nyerj

„Mutasd meg magad, zenélj a komáromi Klapka téren! Az Egressy Béni VMK csapata mindent megszervez helyetted! Jelentkezz a hashtagKN-re, zengd be Komárom főterét, muzsikálj, rappelj, énekelj - színesítsd a komáromi nyarat!”

Ismét várja a jelentkezőket a Snétberger Program

Ismét várja a jelentkezőket a Snétberger Program

Új év, újra Snétberger kurzus: elindult a jelentkezés a Snétberger Zenei Tehetség Központ 12. évfolyamára. A tavaly 10 éves jubileumát ünneplő Programban hatvan, többek között hátrányos helyzetű, elsősorban roma származású fiatal kezdheti meg tanulmányait júniusban a Nemzeti Tehetség Központ által működtetett felsőörsi Snétberger Központban. Idén újra személyes meghallgatás keretében 3 helyszínen, és a tavalyihoz hasonlóan online formában is várják a jelentkezéseket 2022. május 10-ig.

Egyedülálló roma tehetségkutatót szervez Szarka Tamás

Egyedülálló roma tehetségkutatót szervez Szarka Tamás

Szarka Tamás Kossuth-díjas zeneszerző, zenész egyedülálló roma tehetségkutató felhívást tett közzé. Legújabb, Esthajnal című lemezbemutató koncertjére keres roma vendégelőadókat. Az ősbemutatóra 2022. augusztus 19-én kerül sor Budapesten, a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. A koncerten közösen lép színpadra Szarka Tamás és zenekara valamint a Parno Graszt.