Videó

ÚJDONSÁG: Így még biztos nem hallottad az R-GO slágerét - Szeretlek is meg nem is

ÚJDONSÁG: Így még biztos nem hallottad az R-GO slágerét - Szeretlek is meg nem is

Tavaly november végén indult útjára a portálunkon bemutatott Stinky Bugs formáció, mely idén is újabb funkys feldolgozásokkal lepi meg a közönséget. A csapat ezúttal az R-GO nagy slágerét, a Szeretlek is meg nem is című dalát öntötte sajátos formába.

Énekesként újra Harót Balázs állt a zenekar élére, melynek tagjai Gátos Bálint (Basszus), Gátos Iván (Billentyűk), Schneider Zoltán (Gitár) és Badics Márk (Dob).


KLIPPREMIER: Takács Nikolas - Csendbeszéd (+SZÖVEG)

KLIPPREMIER: Takács Nikolas - Csendbeszéd (+SZÖVEG)

Megjelent a galántai származású Takács Nikolas legújabb klipje, mely a Csendbeszéd című dalához készült. Ezzel a szerzeménnyel jutott A DAL 2020 elődöntőjébe, és egyben ezzel ünnepli pályafutása 10. évfordulóját is.

A zenéjét Heincz Gábor BIGA szerezte, a dalszövegét pedig Szepesi Mátyás, a Konyha frontembere írta.

A DAL 2020: Kóbor Zsóka és Polgár Patrik - Valamiért

A DAL 2020: Kóbor Zsóka és Polgár Patrik - Valamiért

Első alkalommal jutott A DAL 2020 legjobbjai közé Kóbor Zsóka és Polgár Patrik duója Valamiért című szerzeményükkel. Patrik korábban így nyilatkozott a dalról:

„A dalszöveget egy villámcsapásszerű, semmiből bekövetkező szakítás ihlette, de utalhat sok minden másra is: az elmúlásnak, vagy valamilyen fontos dolog elveszítésének az élményét átélő személy alapvetően ugyanúgy magáénak érezheti a dal mondanivalóját.”

A DAL 2020: MDC - Más világ

A DAL 2020: MDC - Más világ

2015 után újra A DAL 2020 legjobbjai között az egyik legnépszerűbb fiú együttese, az MDC. A háromtagú zenekart a Más világ című szerzeményükkel méretteti meg magát. A zeneszerző a felvidéki Demko Mátyás, az AWS-ból ismert Siklósi Örs és Bátori Miklós, a dalszöveget pedig Siklósi Örs írta..

Új lemez és klip A DAL-ban is továbbjutó KIES-től

Új lemez és klip A DAL-ban is továbbjutó KIES-től

Az idén 5 éves rock/punk /grunge hangzást képviselő KIES zenekar igazán intenzív esztendőket tudhat maga mögött. Elsodró lendületüket és energiáikat számos fesztivál színpadán megmutatták már, valamint olyan zenekarok társaságában turnéztak országszerte, mint például a Fish!, a Depresszió, az Alvin és a Mókusok vagy az AWS.

KLIP: Karel Gott előtt tiszteleg a For You énekegyüttes – itt a Lady Carneval

KLIP: Így még biztos nem hallottad Karel Gott slágerét - Lady Carneval

A For You acapella együttes a néhány hónapja elhunyt Karel Gott előtt tiszteleg legújabb feldolgozásával. A Lantos Borbély Katalinnal felálló csapat a Lady Carnevalhoz egy retro videót is készített.

Katalin elárulta, hogy a dal már régóta az együttes repertoárján van és meglepetésükre külföldi koncertjeiken is rendszeresen énekli a közönség is.

Hallgassuk meg a feldolgozást, amelyben még egy kis rapbetét is belekerült.

A DAL 2020: Patikadomb - Rólad

A DAL 2020: Patikadomb - Rólad

Új felállásban, de nem először jutott A DAL 2020 legjobbjai közé a Patikadomb zenekar, akik ezúttal a Rólad című szerzeményüket mutatják be a közönségnek, zsűrinek.

A Patikadomb zenekar 2013 végén alakult. A banda mostani tagjai közül Újvári Gyula (ének, dalszerző) és Dobos Gábor (gitár, szövegíró) már a kezdeteknél jelen volt. Igaz, ők már 2006 óta együtt zenélnek. Gyula az éneklés mellett DJ-ként, producerként és reklámfilmek hangszerelésében is közreműködik. Gábor szerepe sem változott a kezdetek óta: dalszöveget ír és zenét szerez. Az együttes szövegeinek nagy részét ő jegyzi. A formáció harmadik tagja Pap Attila (basszusgitár) először autodidakta módon kezdett hangszeren játszani, hogy később nemzetközileg elismert külföldi zenekarok vendégeként léphessen fel.

A zenekar több turnén túl van már, játszott a Sziget Fesztivál színpadán és a mai napig is teltházas koncerteket adnak.

Rengeteg időt töltenek együtt nemcsak a színpadon, hanem a magánéletben is, hiszen egy ideje már egy lakásban élnek. Állításuk szerint ez ihlette a „Rólad” klipjét, amelyben betekintést nyerhetünk a fiúk mindennapjaiba. Mutatjuk is.

ÚJDONSÁG: Nézd meg a napfelkeltét Szederrel - itt a Pirkadat

ÚJDONSÁG: Nézd meg a napfelkeltét Szederrel - itt a Pirkadat

Bátran lépek című lemeze megjelenése óta Szeder nemcsak tematikus koncerteket tart, hanem egy négyrészes klipsorozattal is felvázolja azt az utat, ami az albumon a dalokban megjelenik. A Pirkadat arról az állapotról szól, amikor egy új kezdet elején az ember realizálja: ez most tényleg sikerült.

VIDEÓ: Shakira és Jennifer Lopez közös karneválja a Super Bowl döntőjében

VIDEÓ: Shakira és Jennifer Lopez közös karneválja a Super Bowl döntőjében

Már szokás szerint az idei amerikaifoci-bajnokság döntőjének félidei showjában világsztárok szórakoztatták a nézőket a helyszínen és a képernyők előtt.

Vasárnap este a Miami mellett lévő Hard Rock stadionban rendezett Super Bowl idei fellépője két latin-amerikai származású sztár volt, Shakira és Jennifer Lopez.

A showt a születésnapját ünneplő Shakira indította, aki táncolt, énekelt, gitározott és hastáncolt is. Őt váltotta a színpadon Jennifer Lopez, akinek a lánya is csatlakozott a bulihoz.

A végén egyesítetté erejüket és közösen állt színpadra a két énekesnő, miközben Shakira még a dobok mögé is beült.

Egy igazán energikus, szórakoztató és látványos 15 perce show volt, amit most itt vissza is nézhettek: