Videó


Mihályi Réka

Sztárportré a párkányi Mihályi Réka énekesnővel (VIDEÓ)

A SZTÁRPORTRÉ televíziós és rádiós műsorban közel félórás beszélgetésekben közismert embereket kérdez Molnár Szabolcs. Olyan témákat hoz fel, amelyekről jó beszélgetni, amit jó valakivel megbeszélni, vagy egyszerűen csak szórakoztató. A vendégek általában zenészek, színészek, vagy egyéb ismert közéleti szereplők.

A „Lassúkezű” Eric Clapton – kedvenc dalaink tőle

A „Lassúkezű” Eric Clapton – kedvenc dalaink tőle

A rock-korszak egyik leginkább megbecsült és legnagyobb hatású gitárosa, akit egyedülálló módon háromszor is beiktattak a Rock and Roll Hall of Fame-be, ma ünnepli születésnapját. Eric Clapton, a „Lassúkezű” Grammy-díjnyertes brit gitáros, énekes és zeneszerző 1945. március 30-án született.

Zoboraljai népdal ihlette Ötödik évszak újdonságát (+VIDEÓ)

Zoboraljai népdal ihlette az Ötödik évszak újdonságát (+VIDEÓ)

Az Ötödik évszak a Fonóban forgatta legújabb anyagát, amelyben az Appelhoffer János - Rémi Tünde rendező-páros koreográfiája látható, a Novák Péter rendezte Ott se lészen megállásom című Betyár világot idéző előadásból. A produkció 2020 februárjában került színre az Ódry Színpadon, zenei szerkesztője Ifj. Csoóri Sándor Sündi volt. Az Ötödik Évszak Zobor című dalához készült táncszínházi előadás részlete, így került a a friss toplistás zenekar első valódi klipjére.