Videó


Dirty Loops

Megérkezett a Dirty Loops új klipje és EP-je

Eltelt egy újabb fél év és a pop-funk-jazz fusion alapú zenét játszó svéd trió, a Dirty Loops elkészítette következő klipjét. Ennek apropója, hogy elérhetővé vált a friss EP-jük, mely a Phoenix címet kapta.

Koronavírus-fertőzés miatt csúszott a forgatás: újabb zúzós dallal rukkolt elő a Hooligans

Koronavírus-fertőzés miatt csúszott a forgatás: újabb zúzós dallal rukkolt elő a Hooligans

Újabb dalt mutatott be a Hooligans a tavasszal érkező Zártosztály című lemezéről. Ami a keményvonalas hangvételt illeti, a Kendőzetlen igazság csavar még egyet a fokozaton: a friss nóta a korábban közzétett Evolúció című számnál is zúzósabbra sikeredett. A zenekar egy klipet is készített a dalhoz, ami eredetileg pár héttel korábban debütált volna, ám a koronavírus időközben a zenészeket is elérte és halasztani kellett a forgatást.

Új irányba indul a megújult Góbé – itt az első daluk

Új irányba indul a megújult Góbé – itt az első daluk

A Góbé csavaros népi popzenéjével az elmúlt 13 év alatt már bejárta az egész Kárpát-medencét és fél Európát. Többször Felvidéken is a húrok közé csaptak, ezreket táncoltatva meg zenéjükkel. A zenekar idén komoly változásokon ment át, ugyanis áprilisban két tagcserén is átestek, ám az új emberekkel új energiák is érkeztek a csapatba és a közös munka eredményeként megérkezett az első új Góbé-dal, az Én is voltam.

Hallgasd meg a Pokolgép új CD-jét - 35. Jubileumi koncert

Hallgasd meg a Pokolgép új CD-jét - 35. Jubileumi koncert

Megérkezett a Pokolgép jubileumi koncertjének CD változata! 2018-ban, a 35 éves jubileumát ünneplő Pokolgép Aréna koncertjének első felében a jelenlegi felállás lépett a színpadra, túlzás nélkül teljes életművet átfogó, széles merítésű műsorral.

KLIPPREMIER: Itt a Phoenix RT új lemezének címadó dala – Jelzőfény (+SZÖVEG)

Visszatért a folk szupergroup, a Chalga – itt az új klip

Pár évnyi szünet után új videóklippel tér vissza a Chalga zenekar. A rock, jazz, világ- és népzenei körökből jól ismert művészek szupergroupja megújult és felfrissült. A zenekar a közel-keleti ritmusszekciót elhagyva harsányabb, kevésbé folkos, de népzenei hatásokkal ötvözött popzenét játszik, és jövő tavaszra új lemezt készít.

Balga Gabriella

VIDEÓ: Nézz bele az István, a király operaváltozatába

Az István, a király című rockoperát Gyöngyösi Levente szimfonikus hangszerelésében, operaénekesek előadásában mutatta be októberben a budapesti Opera. Most belenézhetünk a próbafolyamatba, beszélnek a szereplők, az alkotók az új darabról.