KLIPPREMIER: Pörög a Felt X Eliot! – Máris itt a Nyugodtan hagyj el klipje (VIDEÓ)

Nincs megállás a két huszonéves komáromi rapper srác, Mokos Márton és Keresztes Barnabás alkotta Felt X Eliot hip-hop duónál. Március közepén adták ki Paraleli című daluk vizuálját, és most itt a következő klip, a Nyugodtan hagyj el című dalhoz. Keresztes Barnabás, azaz Eliot is nagyon várta a péntek délutáni klippremiert.

„Egy átmulatott este után írtam a szöveget arról, hogy nyugodtan elhagyhat a lány, nekem már úgyis mindegy, és, ha kell, egyedül megyek tovább” – tudatta a rapper, hozzátéve, a zene a szintén huszonéves komáromi Esztergályos Zsolt munkája, aki a Felt X Eliot alapzenéin dolgozik.

„Őstehetség a srác! Annak idején iskolatársak voltunk az alapiskolában, örülünk, hogy velünk van. BAARKHA című készülő albumunk valamennyi dalát, így a Nyugodtan hagyj el című számot is 4tress, a magyarországi A kategóriás előadó keveri, ő csinálja a mixinget és a masteringet. A dal vizuálját pedig az egyre népszerűbb operatőr, vágó Farnbauer Krisztián adja. Vérprofi ő is! Már azt a szintet képviseli, amit a magyarországi filmesek, akik eddigi videóinkat készítették” – sorolta Eliot, hozzátéve, a videót a városból kivezető felüljáró alatt forgatták. 

„Ugye, hogy úgy tűnik, nem is Komáromban járunk? Krisztián olyan jól megszínezte a képeket, hogy a nézőnek olyan érzése lehet, hogy valahol nyugaton van. Pedig nálunk, a hetes lakótelep végén forgott a kamera, este kilenc órakor. Néhány jelenetet Kriszék garázsában, illetve a könyvtárában vettük fel” – avatott be a rapper. 

 

Felt X Eliot

 

Felt X Eliot nagy sikert aratott nemrég a Komáromi Városi Sportcsarnokban, a Hungarian Stars hip-hop fesztivál fellépőjeként.

„Elsőként álltunk színpadra, de már akkor közel teltház volt. Még most sem hisszük el, mekkora közönség volt! A fiatal lányok hangosan sikoltoztak.

Utólag is nagyon hálásak vagyunk mindenkinek. Innen is köszönjük Adamik Tamás rendezőnek és csapatának, hogy bíztak bennünk, és másodszor is esélyt kaptunk a bizonyításra. Örülünk, hogy a komáromi közönség ennyire hálás. Ezt szeretnénk mindig viszonozni a koncerteken” – lelkendezett Barni.

Június 21-én zenélnek majd ismét itthon, az ekecsi Hungarian Stars Fesztiválon.

„Addig megjelenik még pár dalunk. Most itt a legújabb, a Nyugodtan hagyj el. Közel áll hozzánk, és a klipjének a színvilágában, vágásába is előre léptünk. Reméljük, ezután felkapott lesz Farnbauer Krisztián filmes barátunk is” – zárta rövidre Keresztes Barnabás.

 

 

Bárány János, ATEMPO.sk
Fotó: Hungarian Stars és Felt X Eliot