Zajlanak a 2024-es Komáromi Napok! – Pénteken a José LIVE! koncertje nyitja a nagyszínpadot

Miközben naponta nyitnak kiállítást, rendeznek például Kárpát-medencei nemzetközi teremlabdarúgó-tornát középiskolások részére, vagy éppen jótékonysági koncertet tartanak az evangélikuis templomban, a komáromiak az eget lesik. Napos, meleg idő legyen a hétvégén! Akkor árad majd a Komáromi Napok igazi hangulata a belvárosban.

Dugig telik majd emberekkel a Klapka tér. Aki éppen nem sült kolbászt eszik majd valamelyik árusnál, kürtőskalácsért áll sorba, vagy válogat a kézművesek sátrainál, esetleg bort kóstol a borok udvarában. Péntektől szól majd a zene a nagyszínpadon.

 

José LIVE

 

Az első fellépő április 26-án, pénteken 18 órai kezdettel, a José LIVE! zenekar lesz. Utánuk Horváth Tamásé lesz a nagyszínpad. Másnap, este fél héttől a Korál Tribute Band lép fel, majd a Polemic következik. Április 28-án, vasárnap este fél kilenctől pedig a Neoton Família Sztárjai zárják a nagyszínpad programját.

 

Koczkás Eszter

 

Az Európa udvarban is többen zenélnek majd, jó borok mellett. DJ Vinnie Lonely, a ONE H, a Dream To Play, Richie DJ, Koczkás Eszter, Miloš Bihári és a Jazz Funk Brothers, Tóth Máté zongorista, valamint Szvrcsek Anita és válogatott zenészekből álló, nagyszerű zenekara szórakoztatják majd a borivókat.

 

Szvrcsek Anita

 

Dél-Komáromban a Jókai Ligetben április 26-án, pénteken Dolly, Caramel és az Ocho Macho, szombaton a Margaret Island és a Republic, vasárnap pedig Peter Sramek, a Road és a P. Mobil zenekarok lépnek fel a híd túloldalán. Kedden Nagy Feró és a Beatrice, szedán pedig Szulák Andrea és Hevesi Tamás lép színpadra

A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják. A zenei színpadok programjai bővebben:

Komáromi Napok 2024-ben is - részletes zenei program

Komáromi Napok a déli oldalon 2024-ben is - részletes zenei program

BÁJ, ATEMPO.sk
Fotó: Bárány János, ATEMPO.sk és archívum