Le a turbánnal! – Rák Viki nyerte a szlovákiai Sztárban sztár ötödik adását

Félidejéhez érkezett a Markíza kereskedelmi tévécsatorna Ismerős az arcod című showműsora, amelyben Rák Viki és Tóth Károly színészek is világsztárok bőrébe bújnak. Az ötödik adást Rák Viki nyerte Panjabi MC alakításával.

 

Rák Viki és Tóth Károly

 

A kiválóan éneklő színésznő elárulta, hogy megküzdött a furcsa indiai nyelvvel. „Még az autóban is ezt hallgattuk, hogy a fülembe menjen. A férjem segítségével lelassítottuk a felvételt, hogy lefordítsuk, miről is van szó a dalban” – vallotta be fellépése előtt Martin Nikodým műsorvezetőnek. Miután bemutatta produkcióját, tréfásan azt mondta a zsűritagoknak, ha ezek után egy pontot merészelnek adni a látottakra, egész életében kísérteni fogja őket.

VIDEÓ

Mário „Kuly” Kollár énekestől 6 pontot kapott Rák Viki, Végh Attila harcművész 5 pontot adott, Zuzana Kubovčíkova Šebová színésznő 7 pontra értékelte teljesítményét, Marcel Forgáč rádiós műsorvezető, szerkesztő pedig úgy döntött, Panjabi MC „Mundian To Bach Ke” című dala Viki előadásában 2 pontot ér. A 20 pont mellé a további fellépőktől, mivel ők is pontoznak a show végén, újabb 15 pontot kapott, és a 35 pont a győzelmet hozta a színésznőnek, akinek a fellépése után az egyik zsűritag megjegyezte, ez volt Viki baba és a negyven táncos.

 

Zsűri

 

Tóth Károly színművész ezúttal nagy kedvence, Danielo David, az olasz Måneskin együttes frontembere lehetett, és ez látszott a „Beggin” című dal előadásán is. Tóth Károly hatalmas energiákat mozgatva énekelt, rohangált, táncolt. A zsűrit elbűvölte a teljesítménye. A fiatal színész pedig bevallotta, az egyik álma teljesült azzal, hogy Danielo Davidként állhatott a kamerák és a közönség elé, sőt készül az együttes őszi koncertjére is.

VIDEÓ

A szombat délelőtti ismétlést követően, vasárnap este fél kilenckor folytatódik az Ismerős az arcod a Markízán. Rák Viki e héten a Right Said Fred „I’m Too Sexy” című slágerével, Tóth Károly pedig LP „Lost On Your” című dalával száll ismét ringbe.

 

Rák Viki és Tóth Károly

 

BÁJ, ATEMPO.sk
Fotó, videó: TV Markíza