A Chameleon Jazz Band jubileumi koncertje Somorján

2024. február 24-én, szombaton 19.00 órakor a somorjai Moziban kerül megrendezésre a Chameleon Jazz Band jubileumi koncertje.

A dallamos jazzt és az igényes popzenét stílusosan ötvöző, Telek Attila személyében felvidéki dobost magáénak tudó Chameleon Jazz Band az elmúlt években 9 európai ország 50 városban, több mint 350 koncertet adott. 2021 tavaszán jelent meg nyolc saját dalt tartalmazó, STORIES című albumuk, 2021 novemberében LIVE FROM TOKAJ kisfilmjük. 2022 májusában új videóklippel, 2022 decemberében pedig a YOU AND I című kislemezzel jelentkezett a formáció.

Jubileumi koncertkörúton a felvidéki Telek Attilával felálló Chameleon Jazz Band

Magunk is nehezen hisszük el, hogy hatodik alkalommal érkezünk Somorjára! 2018-ban akusztikus műsorral, 2019-ben és 2020-ban újévi koncertekkel, 2022-ben a Songs for Trombone című produkcióval, majd 2023-ban Valentin! estünkkel léptünk színpadra!

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy hat országot érintő jubileumi koncertkörutunk részeként a somorjai Mozi színpadán is bemutathatjuk új műsorunkat és vadonatúj dalainkat! Nagyon várjuk már a találkozást! Szeretettel hívunk és várunk mindenkit! - (Bálint Rezső, művészeti vezető)

Mindenkit szeretettel vár a rendezőség az eseményre.

 

Az együttes tagjai

Bálint Rezső - harsona, ének
Birinyi Márk Ádám - zongora
Sárosi Áron - basszusgitár
Telek Attila - dob

ATEMPO.sk