Aylen's Fall, Superunknowns és Pear Jam koncert Komáromban

2019. november 16-án, szombaton kerül sor Felvidék idei második legnagyobb Grunge estjére, ahol lemezbemutató koncertet ad az Aylen's Fall Live Album Launch címmel a komáromi RÉV - A Magyar Kultúra Házában. Az áprilisi Nirvana emlékkoncerthez hasonlóan, itt is elhangzanak majd a saját dalok mellett Nirvana és Alice in Chains szerzemények.

Ugyanúgy mint áprilisban, most is vendégként fellép majd a Pearl Jam és a Soundgarden Tribute Band Magyarországról.

A koncerten tehát négy seattlei "nagy"-nak a dalai is el fognak hangzani két magyarországi tribute banda és a komaromi Aylen's Fall előadásában.

Belépő 4 euró. Kezdés 21.00 órakor. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

Program

21.00 - 22.30 Pearl Jam - Pear Jam Tribute Band 
22.30 - 24.00 Aylen's Fall lemezbemutató koncert + Nirvana és Alice in Chains dalok
00.30 - 02.00 Soundgarden - Superunknowns Tribute Band

 

Az Aylen’s Fall rockzenekar 2011-ben alakult Révkomáromban, és 2013 áprilisában, az első dalok rögzítését követően vette fel végleges nevét.

“A kezdeti idők Seattle sound hatása máig érződik szerzeményeinken, azonban a műfaji korlátokon átívelő repertoárunkban éppúgy szerepelnek a nagyterpeszes rock 'n’ roll nóták, mint a fotelbe süllyesztős, űrutazásra invitáló lassú számok. Ha valakit részletesebben érdekel a zenekar stílusirányzata, akkor lapozzon a zenei lexikon „post-hardcore country-grunge blues és funky elemekkel” szócikkéhez.

Saját szerzeményeiken kívül a nagy Grunge bandáktól is játszanak átvett dalokat, mint pl.: Nirvana, Pearl Jam, Alice in Chains.”

Tagok

Kaprálik György – ének
Schulcz Miro – ének, gitár
Kiss Csaba – gitár
Osváth Lajos – basszusgitár
Milan Severný - Dob

ATEMPO.sk