Beatz x Poe's - Basch Péter, Gege, Nash online

2021. február 2-án, kedden 20.00 órától az év első spoken word estjére visszatérő vendégek érkeznek ropogós szövegekkel, Basch Péter, Sára Gergely “Gege” és Nagy Dénes “Nash” lépnek színpadra a Petőfi Irodalmi Múzeum (PIM) és az A38 Hajó zenei-irodalmi estjén.

 

Basch Péter a slam műfajával 2011-ben ismerkedett meg egy Akkezdet Phiai koncerten. A slammer közösség élvonalába tartozik; rendszeres résztvevője a nagyobb versenyeknek, kétszeres országos bajnok és az Európai Slam Poetry bajnokságon is képviselte már Magyarországot.

Sára Gergely Gege költő, slammer rapper. 2009 óta érdeklődik a szövegek iránt, Gege néven rapperként már több lemeze is megjelent. Legutóbbi megjelenése a lofi hiphop beatekkel és trap elemekkel teletűzdelt Út, melyben a korábbiakhoz képest egy merengősebb irányt képvisel. Ha éppen nem fellépői, akkor nézői minőségben rendszeresen csatlakozik a Beatz x Poe’s estekhez.

Nagy Dénes Nash rapper. A magyar hiphop újhullámában közismert Slow Village formáció egyik tagja, ami elnevezésében a legendás detroiti Slum Village előtt hajt fejet.

A rímeket az ATMO ütemeihez igazítják a fellépők, vizuál fronton pedig Dj Lee’n Gum közreműködik.

A zenekar tagjai

Usztics Péter - gitár
Antal Gábor - billentyű
Gyarmati Gábor - basszusgitár
Baki József - dobok

 

https://www.youtube.com/watch?v=F7q8_4MVAVo

 

ATEMPO.sk