The Golden Voices of Gospel - gospel gála Dunaszerdahelyen

2022. november 16-án, szerdán 18.00 órakor ismét a dunaszerdahelyi Csaplár Benedek Városi Művelődési Központba látogat el a New York-i The Golden Voices of Gospel formáció.

A 12 tagú hangszeres énekegyüttes sok éve több hónapos, izgalmas turné keretében járja a világot, bemutatva a gospel műfaj szépségeit Dwight Robson baptista tiszteletes vezetésével.

A zenekart remek muzsikusok és fantasztikus énekesek alkotják. A változatos repertoárban az ütős hangszerek, a zongora és a basszus egyenlő szerepet kapnak, ami felhőtlen jókedvet kölcsönöz az előadásnak.

A gospel dalok - akárcsak a himnuszok - olyanok, mint a leegyszerűsített és megzenésített evangéliumok. A dalokban megtalálhatók az ó- és újszövetség sorai, de sokszor csak szabad imák, amolyan beszélgetések Istennel. A gospelt szólista és kórus adja elő felelgetős énekformában, taps, dobbantás, mozgás, és hangszerek kíséretével. Az ismétlések, és az egyszerű mondatok elősegítik a vallásos üzenet megértését, amely általában a szeretetről, az Istenbe vetett hitről stb. szól.

A belépőjegy ára 20 euró és 23 euró. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség. Az esemény az aktuális járványügyi szabályoknak megfelelően kerül megrendezésre.

ATEMPO.sk