Volt egyszer egy zenekar - emlékkoncert az R65, a Pollux, avagy a Béres-zenekar tagjainak tiszteletére Garamszentgyörgyön

2023. augusztus 26-án, szombaton 17.00 órakor kezdődik az R65, a Pollux, avagy a Béres-zenekar tagjainak tiszteletére rendezett emlékkoncert Volt egyszer egy zenekar címmel a garamszentgyörgyi kultúrházban.

Béres Gábor ipolysági karnagy, a helyi állami gimnázium tanára, a Musica Aurea Vegyeskar Ipolyság vezetője, Ipolyság kulturális életének meghatározó egyénisége.

Az emlékkoncert után kezdődik a Micsoda muri! című afterparty, illetve batyubál, ahol Toma Róbert és zenekara játszik.

A belépőjegy ára 5 euró. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség az eseményre.

 

1965-ben Garamszentgyörgyben alakult meg a Ritmus65 (R65) nevű zenekar, amely több mint 30 éven át szórakoztatta a közeli települések és a távolabbi régiók közönségét bálokban, lakodalmakban, esztrádműsorokon. A 80-as évek elején a zenekar jelentősen átalakult, és felvette a Pollux nevet, viszont alapítójáról, Béres Ernőről általában Béres-zenekarként emlegették. A Volt egyszer egy zenekar... elnevezésű koncerttel a fellépők és szervezők tiszteletüket szeretnék kifejezni a zenekar egykori tagjai iránt - felelevenítve a zenekar slágereit.

ATEMPO.sk