Fotofóbia: megérkezett Dzsúdló debütáló lemeze és új klipje

A fiatal trap/pop előadó első nagylemeze 10 saját szerzésű dalt tartalmaz, az albumon a már Lej, Hiszti, Sprint és Reggel című sikerszámok mellett 5 vadonatúj szerzemény debütál. A Fotofóbia Dzsúdló 'így jöttem' története, amely a személyes sztorikon keresztül egy egész generáció fejébe lát bele.

Dzsúdló 2019-ben robbant be a köztudatba szókimondó számaival - a Hiszti és Lej című sikerdalok több százezres / milliós nézettséget értek el, és az egyik legtrendibb hazai előadóvá tették az énekest.

 

 

A Fotofóbia Dzsúdló felnőtté válás - és elszakadás történetét dolgozza fel tíz számon keresztül. A lemezen Dzsúdló Tembóval dolgozott együtt, a vizuális, arculati megjelenésért pedig Kollár Dénes volt felelős.

"Az utóbbi pár évemet főleg a felnövés / elszakadás gondolata foglalkoztatta. Nem csak a családtól vagy a gyerekkortól, hanem egy kicsit mindentől. Mindent bele akartam rakni a lemezbe, ami jelenleg vagyok, pontosabban voltam, amikor ezek a zenék elkészültek. Általánosságban a fotofóbiám innen indul. Ez a lemez a kezdő lépés, a célja annyi volt, hogy a végére megtaláljam azt, ami az enyém, és izgalmas tud lenni a zenében."

 

Dzsúdló

 

DALLISTA

1. Nyugi
2. Gyere be
3. Minden
4. Hiszti
5. 21 (feat. Young Majré)
6. Lej (feat. Lil Frakk)
7. Hajnal
8. Reggel
9. Sprint
10. Spanom

 

A Fotofóbia egy izgalmas szerzői alkotás, amely egy egyedi körútra hívja a közönséget Juhász Marci otthonába és koponyájába.

Megjelent Dzsúdló legújabb klipje is a Spanom című dalához:

 

 

ATEMPO.sk